|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 08:50
|
Autor |
Wiadomość |
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Ja miałem tak samo M@rtusia 1995 gra momentalnie się wyłączyła ale już na szczęście ich nie mam.
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
N, 24 sie 2008, 15:43 |
|
|
mikol
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 12 lut 2008, 16:24 Posty: 123 Lokalizacja: z domu z czerwoną dachówką.
|
Ja miałem błąd w RiC. Kiedy skończyłem budować teleportki to kretes zaczął ruszać ustami i nie przestawał
|
Wt, 26 sie 2008, 21:29 |
|
|
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
Jak już napisałem miałem bład ale przypomniał mi się kolejny ale nie dotyczy on gier z Reksiem.
Gdy miałem ok.7 lat to to grałem w grę "Gdzie jest Nemo"I zawierał scenki z filmu.I gdy przeszedłem z takim rekinem z wiszącą lampką to mi się włączyła scena gdy ta niebieska czyta co jest na masce.gdy czekałem do końca gra mi się gwałtownie wyłączała .Wiec kiedy pokazywał mi się film szybko go omijałem.Powinienem to napisać w dziale "o różnych innych rzeczach"Ale jak juz jest taki temat to napisałem.
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
N, 7 gru 2008, 10:25 |
|
|
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
Przepraszam za 2 posty pod rząd.Ale miałem taki sam błąd jak mikol.Gdy założyłem teleportki też mi zaczął ruszać ustami i nie przestawał.
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
N, 7 gru 2008, 10:29 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Znalazlem i wytłumaczyłem 3 błędy:pierwszego nie pamiętam,drugi-jak pod koniec riu TKTPM porywa reksia,to na ścanie widac ćeń jak się zmienia w nietoperza,a jak w ric się z nim walczy,to ten nietoperz jest całkiem inny,ale TKTPM mógł się zmieniać chyba w 2 różne nietoperze,np.wampira i gacka.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 14 lut 2009, 12:41 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
poza tym jak pod koniec ric się klika na list,to ani reksio,ani kretes nie mogą go odczytać,i udaje to się kogutowi,ale początek riwc sugeruje,że kretes już go dawno przeczytał, a kogut nie zobaczył,ale to były wspomnienia,a potem sen starego kretesa,więc mógł bym się założyć,że cuś poprzekręcał.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 14 lut 2009, 12:46 |
|
|
Reksiowiec
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 18 mar 2009, 23:16 Posty: 54 Lokalizacja: to, że jestem mądry?
|
Ten cień nietoperza to nietoperz z Skarbu Piratów.
|
Pn, 6 kwi 2009, 22:03 |
|
|