|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 08:42
|
ile gier Reksia ukończyliście?
Autor |
Wiadomość |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Re: ile gier Reksia ukończyliście?
RISP: Nie mam RIU: Ukończyłem RIC: Ukończyłem RIWC: Ukończyłem RIKN: Ukończyłem na wszystkich poziomach trudności RIKWA: Ukończyłem (z kodami xD) RIKTTW: Ukończyłem na mniejszym poziomie łatwości, ostatnio zacząłem grać na większym. RIMS: Ukończyłem, zarówno wersję standardową jak i LE (na tablecie LE, standardową na komputerze) MS 2 Pierwszy epizod: Jasne, że ukończyłem na wszystkich poziomach trudności (co tam, że prawie niczym się nie różnią)
Niektóre z nich przechodziłem kilkukrotnie (szczególnie RiWC, RiU, RiKN i CoS2).
|
Śr, 13 sie 2014, 13:11 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
|
Skarb:ukończony Ufo:ukończony czarodzieje:ukończony wehikuł: nie ukończony ale posiadam Nemo: ukończony na izi RIKWA:nie posiadam 3 wymiar: nie ukończony i nie mam RiMS - przeszedłem RiMS LE też CoS2 ep.1 też
|
N, 22 mar 2015, 18:52 |
|
|
Mateo2233
Się Odezwał
|
RiSP - ukończyłem RiU - ukończyłem RiC - ukończyłem RiWC - ukończyłem RiKN - ukończyłem RiMS - ukończyłem RiKTTW - nie ukończyłem RiKWA - nie posiadam
|
Cz, 18 lut 2016, 15:43 |
|
|
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
Naklejki: 5
|
Skarb -ukończony (ze sto razy) Ufo-ukończony (również) Czarodzieje-ukończony moja pierwsza gra z tej serii Wehikuł Czasu-ukończony Nemo-ukończony W Akcji-nie mam Tajemnica trzeciego wymiaru -nie mam Miasto SeKretów-ukończony
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
So, 20 lut 2016, 09:57 |
|
|