|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 09:04
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Rochuu
Roz-kreca się
|
Dziwna gra na OLX
Ostatnio przeglądając Olx, kiedy wpisałem frazę "Przygody Reksia" natrafiłem na dziwną grę. Ktoś wie o tym coś więcej ? https://www.olx.pl/oferta/przygody-reks ... 581590eff9
_________________ RIP CoS2 [*] Lubię dank memes i Reksia
|
Cz, 27 lip 2017, 19:01 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Dziwna gra na OLX
To z pewnością nie jest gra, tylko film lub książeczka z Reksiem o tytule "Latawiec". Zresztą jest nawet dostępna w sklepach Wielka Księga Przygód Reksia, która jest ściśle powiązana z serialem animowanym Reksio, która z aidemowską wersją Reksia ma niewiele wspólnego. W każdym bądź razie nie jest to gra komputerowa. Pozdrawiam.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 29 lip 2017, 18:53 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|