|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 09:11
|
Autor |
Wiadomość |
Kari Mata Hari <3
Roz-kreca się
Dołączył(a): Cz, 19 wrz 2019, 18:07 Posty: 20 Lokalizacja: ********
|
Re: Problem z odpaleniem gry
Tak, różne windowsy jako administrator też próbowałam... no nie wiem czy nie kupić za 80 zł na allegro wersje bez przegrywasz przegrywasz ale na razie próbuję tamto odpalić
_________________ Eluwina
|
Pt, 20 wrz 2019, 07:25 |
|
|
Darkus
Roz-kreca się
|
Witam ponownie! Tym razem z dużym bananem na twarzy, ponieważ naprawiłem mój błąd. Przywróciłem domyślne ustawienia BIOS'a i nie ma żadnych problemów, wszystko picobello. A przy okazji mam system świeży, bo sformatowałem dysk i zainstalowałem nowy świeżuśki system. Sprawę można zamknąć. Chciałbym podziękować wszystkim, którzy się starali mi pomóc.
|
N, 29 wrz 2019, 19:51 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Czekaj, czyli wina w końcu siedziała w BIOS-ie czy w systemie?
No i ofc cieszę się, że Ci się udało.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pn, 30 wrz 2019, 16:03 |
|
|
Darkus
Roz-kreca się
|
Chyba i w biosie i w sterowniczkach Ustawienia Biosa zresetowałem sterowniczki zreinstalowałem przy okazji pobrałem coś ze strony producenta laptopa, no i działa.
|
Wt, 1 paź 2019, 18:50 |
|
|
Kari Mata Hari <3
Roz-kreca się
Dołączył(a): Cz, 19 wrz 2019, 18:07 Posty: 20 Lokalizacja: ********
|
A u mnie??? Nadal okropnie!!! Nie wiem co robić naprawdę
_________________ Eluwina
|