|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 08:39
|
Autor |
Wiadomość |
Shochuu
Starszy Norman
Naklejki: 0
|
Ja uwielbiam mini-gry (szczególnie labirynty ) ale najlepsze są elementy przygodowe których powinno byc najwięcej, ale nie narzekam. Na pudełkach gier z Reksiem pisało tak: "gra przygodowa z elementami zręcznościowymi", a na prawdę powinno pisac: "gra zręcznościowa z elementami przygodowymi". (...) w czarodziejach-kraina bajek to najlepszy element przygodowy. (...) kapitan Nemo- jest dużo elementów przygodowych tzn. Egipt, lub wyspa Kretesa.
|
Wt, 12 cze 2007, 15:59 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Hehe. Ale z jednej strony fajne są np labirynty i niektóre przygodowe. I jeszcze ta muzyczka trochę taka dziwna
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Wt, 12 cze 2007, 16:02 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Właśnie o to chodzi Panie Sz.K. Tam jest bardzo dużo akcji, wiem co mówię, bo grałem dużo razy i nie mogłem się uwolnić. W czasie gry jest bardzo dużo emocji i wrażeń. Jedno z elementów, ratujących wspaniałość gry to "Kraina Bajek". Bardzo dziękuję Aidemmedii za zrobienie tak dobrej gry, nawet nie wiem, czy nie postawię ją na pierwszym miejscu, bo jest jeszcze RiKN, w zasadzie nie ma ona żadnych błędów, oprócz błędu, a tym bardziej tricku z klepsydrą. Monotonna to nawet nie jest, zastanówcie się, ile tam jest wydarzeń.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Wt, 12 cze 2007, 22:34 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Tak! Oczywiście! Kraina Baje jest jakby Kluczowym zdarzeniem w Reksio i Czarodzieje... Tam najwięcej się dzieje i.t.d
Ps: Wm też w pojedynku z tym co T P Mąci klepsydra Miga? Na nauczenie się CZaru?
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Śr, 13 cze 2007, 08:29 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Ale Ty używałeś wtedy tricku? Ona wtedy miga, gdy nie nauczysz się wszystkich czarów i nie będziesz pełnoprawnym czarodziejem. A dlaczego są przypadki że nie nauczyliśmy się wszystkich czarów? Ja zawsze zanim ćwiczę czary to uczę się najpierw tych, na które jestem gotowy. W przypadku ćwiczenia czaru z migającą klepsydrą, niestety ona przestaje migać i piasek musi się od nowa przesypać, a jeden czar przepadł.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Śr, 13 cze 2007, 15:30 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Nie! Bo mi Waldi już powiedział, że jestem pełnoprawny, a tricku nie używałem....
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Śr, 13 cze 2007, 15:34 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
Zaraz zaraz, mi chyba też migała klepsydra..
|
Śr, 13 cze 2007, 15:39 |
|
|
kamilio
Starszy Norman
|
ja nie mam żadnych błędów.
|
Śr, 13 cze 2007, 15:57 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
No.... Może to było Ustawiony na całą grę i na końcu migała bez czarów, ale mi nie w pojedynku, tylko zaczęła migac przy spotkaniu z Radą Czarodziei
|
Śr, 13 cze 2007, 16:47 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
Hm, mi chyba też wtedy.
|
Śr, 13 cze 2007, 16:58 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
|
klepsydra miga jak sie piasek przesypie, czyli wtedy kiedy mozna iść nauczyc sie nowego czaru. w momencie nauczenia się czaru, klepsydra się odwraca - jesli był "nadmiar piasku" to sie teraz przesypie.
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Śr, 13 cze 2007, 18:51 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
Ale jest też błąd, że gdy przy nauce nowego czaru pokonamy manekina jeszcze raz, to jeden czar w tył, bo pokonanie manekina przy migającej klepsydrze to tak jak nauka kolejnego czaru i wtedy jeden czar niestety przepada.
|
Śr, 13 cze 2007, 21:36 |
|
|
Bartek.98
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 6 kwi 2007, 18:34 Posty: 600 Lokalizacja: Polska-PL-Żyrardów
Naklejki: 1
|
mogli byście tisać błędy z Reksio i czarodzieje do działu POWAŻNE BŁEDY W REKSIO I CZARODZIEJE!! DO TWÓRCÓW GRY!
_________________Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366
|
Cz, 14 cze 2007, 07:46 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
|
może leipiej nie piszcie, bo i tak nie ma jak ich poprawić
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik