|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 08:27
|
Tu piszcie co wam się nie podoba w grach z Reksiem
Autor |
Wiadomość |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
E!!!!!!!!!! To by była Nuda! Najlepiej w wehikule była jazda na koniu..... Do twierdzy Rabarbark, albo Turniej Konny! To było Super! Jerzy z Wierzy Herbu Katapulta alo Jan Kanty dwa Barzanty
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
N, 8 kwi 2007, 11:59 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Watsonie Wehikuł pisze się przez samo "h"
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
N, 8 kwi 2007, 12:38 |
|
|
Shrek
Bardzo Stary Norman
|
Ciągle zapominam jak się pisze Wehikuł
Piszę przez ch, a trzeba h
Nawet na dyktandzie zapominam
|
N, 8 kwi 2007, 19:42 |
|
|
Maciekg
Bardzo Stary Norman
|
Niektóre minigry w Przygody REksia są trudne ale wszystkie części w które grałem mi się podobają (RiU, RiC, RioWC, RiKN)
Wt, 1 maja 2007, 18:54 |
|
|
Kretes245
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 5 kwi 2006, 11:35 Posty: 572 Lokalizacja: Gdańsk
|
Maciekg wróciłeś! Super!
|
Wt, 1 maja 2007, 18:58 |
|
|
ayumixD
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 18 mar 2008, 13:33 Posty: 123 Lokalizacja: Japonia
|
Nie podoba mi się że niektóre etapy są trudne do przejścia,że RiSP jest krótki
|
Śr, 19 mar 2008, 13:08 |
|
|
piotrek
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 09:11 Posty: 506 Lokalizacja: GóRny Śląsk
|
nie podoba mi się mała ilość dialogów w TTW
|
Śr, 19 mar 2008, 14:10 |
|
|
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Mi się nie podoba marudzenie Kretesa.
|
Cz, 1 maja 2008, 10:41 |
|
|
Gość
|
Mi się najbardziej podobają:
1. Rikn
2. Riwc
3. Riu
4. Risp
5. Rikwa
6. Ric
7. Rik:ttw
W Rikn podoba mi się fabuła. Jest wogóle takie dopracowane. Nie podo bają mi się (a jakże) mumionki . Za to podobają mi się wszystkie elementy przygodowe.
W riwc również występuje fajna fabuła. Tu podobają mi się i minigry i elementy przygodowe, ale jest zdecydowanie krótsze od rikn, więc jest na II miejscu.
3. Riu ma w sobie dużo śmiesznych rzeczy. Fabuła jest tylko troszeńkę gorsza niż riwc. Wogóle łatwa i zabwna gierka. (proste i genialne)
4. Risp... Jest zdecydowanie za krótkie i za łatwe. Gdyby nie dodatki było by na przed ostatnim miejscu. Ale to piwrwsza częśc PR i też ma coś w sobie.
5. Rikwa ma tyle minigier, że ha! Wogóle nie ma elementów przygodowch , ale jest dużo zabawnych scenek. Nie nawidzę po prostu super herosa! Natomiast labirynty w wehikule były niezłe.
6. Ric jest na ostatnim miejscu (bez dodatków) co prawda ma dużo ciekawych rzeczy, ale jest przydługa i jak to ujął kiedy∂ Kretes: ,,Intryga jest trochę zakałapućkana". Wiem, że niektórym się to podoba i że twórcy nieżle się namęczyli, ale ja mam własne zdanie. Ric jest też bardzo ciekawe, jak każda gra z Reksiem bardzo mi się podoba, ale gdybym miała wybierać byłoby właśnie na ostatnim miejscu.
7. Rik:ttw jest też bardzo fajne. Podoba mi się animacja. Ale jak już piotrek ujął jest bardzo mało dialogów. Ciągle się wszystko powtarza (,,I niby co ja mam zrobić?" ,,Ty emiterze, ty, ty!"). Ale jest jeden plus, k†órego użycie bardzo mi się spodobało. Otórz Aidem Media wykorzystało frazy z piosenki zespołu 2+1 (po prostu kocham ten zespół) ,,Windą do nieba". Znam 2 zwrotki i refren na pamięć (trzecią też umiałam ale mi się zapomniało).
Ale się napisałam, ho, ho!
Jeśli przeczytałeś całość to gratuluję!
Pozdrawiam
|
Cz, 1 maja 2008, 13:01 |
|
|
Kibic Reksia
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 8 mar 2008, 11:03 Posty: 115 Lokalizacja: Z Barcelony
|
Mi się nie podoba:
1.Że RiSP jest bardzo krótkie.
2.Że w RiKN 2 etap z mumionkami na poziomie trudnym jest prawie,że
nie do przejścia.
_________________ .....Ech...nudno w necie...więc powracam na parę dni..(*__*)
|
N, 4 maja 2008, 11:06 |
|
|
Gość
|
Mnie też denerwują mumionki . To jest nagłupsze w rikn. Szkoda, że jeszcze nie ma łatki. Może by zrobili.
|
N, 4 maja 2008, 12:20 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Według mnie robiąc poziom w RiKwA, można go wstawić do RiKN i będzie ułatwienie.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 4 maja 2008, 13:20 |
|
|
Kibic Reksia
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 8 mar 2008, 11:03 Posty: 115 Lokalizacja: Z Barcelony
|
Idze tak na serio??
_________________ .....Ech...nudno w necie...więc powracam na parę dni..(*__*)
|
N, 4 maja 2008, 13:34 |
|
|
Gość
|
He, he! Ja bym w tedy se zrobiła tablice obok siebie i ZERO mumionków.
|
N, 4 maja 2008, 15:07 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50 Posty: 446 Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
|
Mi nie podoba się oczywiście że Skarb Piratów jest za krótki ale również nie podoba mi się 13 czy tam 14 poziom w Superherosie w RiKwA! Bez kodów się nie da przejść tak samo jak ostatni.
_________________www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
|
Śr, 7 maja 2008, 13:48 |
|
|