|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 08:36
|
Czy Kretes przejął główną rolę w Przygodach Reksia?
Czy Kretes przejął główną rolę w Przygodach Reksia?
Autor |
Wiadomość |
Dawidek
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 11 sie 2005, 12:28 Posty: 392 Lokalizacja: Jest takie miejsce..
|
Niewyobrażam sobie gry z Reksiem, bez Kretesa, albo odwrotnie.
Ale rzeczywiście Kretes bardziej sie wyróżnia w grze od Reksia...
_________________eminem: My name is... Slim Lady! =]
Piszę poprawnie po polsku. [Staram się=]
|
Cz, 8 lis 2007, 18:22 |
|
|
akasiu
Bywalec Nory
|
No co wy? Kretes jest jednym z głównych bohaterów ale nie najważniejszy.Dla mnie najważniejszy jest Reksio
|
So, 8 gru 2007, 16:46 |
|
|
mikol
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 12 lut 2008, 16:24 Posty: 123 Lokalizacja: z domu z czerwoną dachówką.
|
Teraz raczej Kretes jest głównym bohaterem
|
Śr, 13 lut 2008, 10:13 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Tak, gdyż przewyższa to, że on mówi... Ja nawet bardziej polubiłem Kretesa w tych grach, bo w bajce - nie było Kretesa - Jak byłem mały to mi się Reksio bardyo podoba... A jakby byl tam Kres...to nie wiem
|
Pn, 2 cze 2008, 19:47 |
|
|
Kresio
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 30 maja 2007, 16:13 Posty: 414 Lokalizacja: Z Madagaskaru
|
Kretes jet Reksia ustami. Wogóle jest wszystkim dla Reksia. Ale nie rozumiem Kretesa. Kiedy trzeba było się wewnętrznie zrównoważyć, dla Kretesa ważniejsza była Molly niż Reksio. Czy to znaczy, że gdyby miał wybierać, wybrał by Molly? Przecież Reksio nie jeden raz mu pomógł, a nawet ratował życie.
_________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów.
|
Wt, 3 cze 2008, 18:43 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Miłość jest niewytłumaczalna... Ja też wolałbym by tak było, ale jak się zakochał to nie ma rady...
|
Wt, 3 cze 2008, 19:57 |
|
|
Kresio
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 30 maja 2007, 16:13 Posty: 414 Lokalizacja: Z Madagaskaru
|
Cóż za głęboka odpowiedź. Chyba sam miłości zakosztowałeś
_________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów.
|
Śr, 4 cze 2008, 13:13 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50 Posty: 446 Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
|
! Tak, Kretes przejął główną rolę w Przygodach Reksia. Niestety, mi się to nie podoba. Wolę, żeby Reksio zawsze grał główną rolę. W końcu to są Przygody Reksia, a nie Przygody Kretesa, prawda?
_________________www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
|
Śr, 4 cze 2008, 18:17 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Tak, to Przygody Reksia i on powinien mieć główną rolę.
Najważniejszą osobą zawsze jest i będzie ta, w której się zakochał.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Śr, 4 cze 2008, 18:32 |
|
|
Rafał.
Roz-kreca się
|
Kretes tłumaczy Reksia jednak Reksio wykonuje te wszystkie bohaterskie rzeczy a Kretes też je wykonuje tylko że o wiele żadziej.Oni dwaj są potrzebni aby gry z Reksiem miały odpowiedni klimat.
|
Pn, 4 maja 2009, 16:50 |
|
|
Erek
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 3 maja 2009, 10:01 Posty: 113 Lokalizacja: ze średniowiecza
|
Ja zaznaczyłem nie mam zdania, bo lubię Reksia oraz Kretesa.
A co do pytania Reksio i Kretes są głównymi bohaterami i to nie znaczy,
że Reksio poszedł w dół, a Kretes w górę.
Obaj są na tej samej pozycji.
Pn, 4 maja 2009, 18:13 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Eee...? A co to ma do rzeczy?
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Pn, 4 maja 2009, 19:01 |
|
|
Pawel96
Starszy Dźwigowy
Dołączył(a): N, 20 sie 2006, 14:52 Posty: 581 Lokalizacja: z Szangri-La
Naklejki: 2
|
Uważam że Kretes w ostatnich dwóch częściach Reksia jest bardziej widoczny niż Reskio ale bardzo dobrze że tak jest
Kretes poprostu wprowadza do akcji dużo humoru, klimatu i nastroju
|
Pn, 4 maja 2009, 19:04 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
No ale to mają być Przygody Reksia a nie Kretesa.Przejął?Nie jest równy z Reksiem i tyle.
_________________ ...
|
Pn, 4 maja 2009, 19:56 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Kretes jest tłumaczem reksia i pomocnikiem narratora.Pamiętacie że w pierwszej części Reksia Reksio i Skarb Piratów to narrator był tłumaczem TŁUMACZEM I TOWARZYSZEM REKSIA TYLKO!!! Przynajmniej ja tak sądzę
Jest Kretes !
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Wt, 19 maja 2009, 19:52 |
|
|