Dla mnie w czarodziejach gdy miałeś obraniać zamek przed gęsiami to to było BARDZO trudne ale jednak gra mi się podobała
N, 11 wrz 2011, 08:05
Modnisia
Roz-krecony
Re: Najlepsza gra z reksiem.
Ja najbardziej lubię RiKN
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Ja nie wiem czy pisałem, ale najlepszy jest Reksio i Kapitan Nemo.Bardzo ekscytujący
So, 24 wrz 2011, 17:45
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
A oto moja ocena: 1. Reksio i Czarodzieje, Reksio i Wehikuł czasu 2. Reksio i Ufo 3. Reksio i Skarb piratów 4. Reksio i Kapitan Nemo
Kapitan Nemo nie bardzo mi się podoba, ponieważ to prawie same minigry.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
So, 24 wrz 2011, 20:02
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Gdy by ocenić tak jak ty to oto moja:
1.Reksio i Kapitan Nemo i Reksio i Czarodzieje 2.Reksio i Wehikuł Czasu i Reksio i Ufo 3.Reksio i Skarb Piratów(nie mam)
So, 24 wrz 2011, 20:20
Reksio_8
Roz-kreca się
trudno powiedzieć dlatego nie głosowałem bo wszystkie części są boskie i żeby było jak najwięcej gier z Reksiem!!!
_________________ Reksio_8
So, 24 gru 2011, 21:06
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
W sumie, to najlepsza była gra Reksio i Kapitan Nemo. Naprawdę fajna, ma wszystko to co się wymaga od przygodówki- akcję, elementy zręcznościowe i zawiłą fabułę
Śr, 28 gru 2011, 14:27
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
Tak, Kapitan Nemo... nie ma co mówić, po prostu jest to zwieńczenie dotychczasowych przygód Reksia.
A na drugim miejscu Czarodzieje i Wechikuł Czasu.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Pt, 30 gru 2011, 15:20
zielona kóra
Roz-kreca się
ja zaznaczyłem wehikuł czasu bo jest fajną grą.
_________________ 90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesło, popcorn i darło się :"Skacz lamusie!" wklej to na swój profil.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości