|
|
Teraz jest Pt, 15 lis 2024, 02:09
|
Odpowiedzi na dręczące nas pytania xD
Autor |
Wiadomość |
Kabuto
Norman
Dołączył(a): Pn, 4 lut 2008, 07:26 Posty: 273 Lokalizacja: Moskwa
Naklejki: 0
|
Kari Mata - wg mnie ma z 13 ludzkich bo interesuje sie zyciem, jest z reksiem.
Kretes - wg mnie on jest starszy od reksia o pare lat bo ma żone, wyleguj e sie w fotelu jak zmeczony kret
Molly - wg mnie ona jest w podobnym wieku co kretes, gotuje jak starsza kobieta oraz lubi narzekac
Reksio - wg mnie on ma z 13 lat ludzkich bo już sporty uprawia, jest z kari mata
Kogut i Kornelek są troche młodsi od kretesa bo już nie są zmeczeni, tworzą wynalazki
Czemu w RIWC musiała być ta wieża w średniowieczu ?
Wt, 23 wrz 2008, 13:36 |
|
|
FORUM
Działacz Podziemia
Naklejki: 2
|
Jaka wieża? Jak ta, którą uszkodzili Reksio i Kretes gdy wychodzili przez kopiec czasowy, to mi się wydaje, że to parodia krzywej wieży w Pizie.
Czy Shlafrock Holmes nie zapomniał pozdrowić od Reksia i Kretesa Młotsona?
_________________ Ech...
|
Wt, 23 wrz 2008, 18:07 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Oczywiście że nie!!! Spacjalną depeszą do Młotsona pozdrowienia.
Skąd Shlafrok Holmes miał przebranie?
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
Wt, 23 wrz 2008, 18:09 |
|
|
FORUM
Działacz Podziemia
Naklejki: 2
|
Pożyczył od innego konduktora który miał urlop, amaskę miał w swojej szafie z przebraniami. Co robił Szlafrock Holmes, zanim został detektywem?
_________________ Ech...
|
Wt, 23 wrz 2008, 18:17 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Wiódł proste poukładane życie.Bawił się na lonie natury.Potem zainspirowała go pewna osoba będąca detektywem.
Skąd wziął się apparatus w piwnicy Alachomika?
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
|
Wt, 23 wrz 2008, 18:20 |
|
|
Agataa
Norman
|
Dał mugo jego pra pra pra dziadek,który lubił eksperymentować, wreszcie wynalazł jakąś dziwna miksturę i pomyślał, że to będzie prezent dla Alachomika.
Skąd Kretes wiedział że z Molly będzie mu się dobrze żyło:?:
|
Śr, 24 wrz 2008, 11:02 |
|
|
Gość
|
Ponieważ się w niej zakochał. Molly też i tak zostało.
Kto zasiał palmy kokosowe w prehistorii (błagam nie piszcie takich super krótkich odpowiedzi, bo wtedy robi się to takie głupie, że nie wiem.)
|
Śr, 24 wrz 2008, 12:32 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
|
Palmy w prehistorii zasiał pra,pra,pra,pra dziadek pra przodka teraźniejszego reksia.Z nudów skicował sobie kamieniem po piachu różne rzeczy i chciał namalować samochód ale wyszła mu palma pra przodek koguta myślał że jego przyjaciel chciał palmy więc dał mu ziarna on zasiał ,myśląc,że wyrośnie mu samochód i teraz są palmy.
Dlaczego Molly ma bereta nie np.kapelusz?(TYLKO NIE PISZCIE KRÓTKICH WYPOWIEDZI BO NIC NIE MOŻNA ZROZUMIEĆ)!
|
Śr, 24 wrz 2008, 12:53 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
To była tradycja. Ojciec Molly nosił beret, ojciec ojca również, a ojciec ojca jej ojca zapoczątkował tą tradycję.Gdy została kapitanką Ruchu oporu, członkowie ruchu, mieli ją za swój autorytet, więc mp. ubierali się tak jak ona.
Ile wódz siedzący byk po turecku siedział w grocie?
|
Śr, 24 wrz 2008, 13:16 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
|
Od pierwszego roku życia.Rodzice postanowili przygotować go do tego ponieważ wiedzieli iż będzie miał takie miano.
Od którego roku życia czarodzieje zostali czarodziejami?
|
Śr, 24 wrz 2008, 13:26 |
|
|
Agataa
Norman
|
Od 18. Wtedy byli już na tyle duzi żeby móc wykonywać bardzo trudne obowiązki. A dlatego że ich ojcowie i matki byli czarodziejami wróżkami, to jak na 18 lat byli bardzo rozsądni.
Czemu Molly chodzi ciągle w tym samym płaszczu??
|
Śr, 24 wrz 2008, 13:39 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Pierwszy był Chrumburak. Nie wiedział, że ktoś panuje krainą bajek więc został jej królem.Było to w wieku 7 lat.
Kolejny był Waldi Mors w wieku 14 lat.
Spielmauster był pierwszym założycielem piklibii, więc tak właściwie ją odkrył. Było to gdy miał 23 lata.
Barandalf, był od początku swojego życia czarodziejem, ponieważ jego ojciec zmarł od razu jak się urodził (Barandalf)
Gulguldryk i Snake zostali czarodziejami w wieku 15 lat, gdyż w Akademii, przerastali wszystkich swoją wiedzą i umiejętnościami.
Burektor Mateusz został czarodziejem w wieku 35 lat. Dopiero wtedy,ponieważ w tym dniu jego ojciec kopnął w kalendarz.
Opowiedz coś o siedmiu czarodziejach: Jak się zebrali itp.
|
Śr, 24 wrz 2008, 13:43 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
|
Nie chodzi kiedyś uszyła całą szafę takich płaszczy i codziennie zmienia i pierze płaszcz.
Skąd były garnki(Molly w RIKWA powiedziała:Zmywam gary!!!) mogłyby być talerze na makaron?
|
Śr, 24 wrz 2008, 13:44 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Były z PieScO. Molly ciągle robiła tam zakupy, za pieniądze Kretesa. Pewnego dnia na wyprzedaży były garnki, więc stąd one.
ponawiam:
Opowiedz coś o siedmiu czarodziejach: Jak się zebrali itp.
|
Śr, 24 wrz 2008, 13:48 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
|
Zebrali się w drewnianym domku u Gulguldryka.Zaprosił ich na herbatkę.Miał im coś ważnego do powiedzenia.
-Drodzy koledzy! Wczoraj odkryłem że umiem czrować!!!Ba,umiem robić różdżki.
-HAHAHAHAHA
-Dobre Gulguldryku - powiedział Waldemar Mors.
-Jeśli mi nie wierzycie pokażę wam.
I to powiedziawszy Gulguldryk za pomocą czaru okleił wazon budyniem.
-Przecież on tego nie zetrze - powiedział Barandalf.
I Gulguldryk rzucił na każdego czar który dawał magiczną moc.Potem wybudowali uniwersytet oraz uczyli magii.
W średnio w jakich rokach(Chodzi o datę) byli Reksio i Kretes.(RIWC)
|
Śr, 24 wrz 2008, 19:00 |
|
|