|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 08:41
|
Autor |
Wiadomość |
Panicz
Roz-kreca się
|
Jak jest piracka płyta to bierzeż piszesz zakażone albo Płyta piracka i łamiesz ja tak zawsze robiłem miałem zakażoną płyte i Koń Trojański ja nie kupuje pirackich płyt jak czytałem w jakimś temacie że tam gdzie nie ma obrazka tylko z tyłu płyta tam gdzie jest dziorka w środku to tam w koło jest naki napis jeśli niema tego napisu to masz pirata własnie mam sprawdzić moje wszystkie płyty
|
Pt, 28 gru 2007, 21:25 |
|
|
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
1) Jest nadruk po górnej stronie płyty
2) Masz oryginalne opakowanie
3) Czy te pytanie było do tematu
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
Pt, 28 gru 2007, 21:41 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: Piractwo
Powinni zrobić jakieś takie zabezpieczenia jak w RiKN, tylko że jak gra by była nielegalna to przenieść pliki z pulpitu do jakiegoś folderu - pirat się przestraszy, że był w tym jakiś wirus.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
N, 3 lip 2011, 10:04 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Re: Piractwo
I tak jak ktoś ściągnie pirata to go zaktualizują. KIEDYŚ tak było. Ale przeważnie jak wyszła nowa gra pirata aktualizują tylko przez pół roku.. Chyba
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
N, 3 lip 2011, 18:55 |
|
|