|
|
Teraz jest Cz, 14 lis 2024, 18:18
|
wszystkie części Reksia+wymyślenie 6 części
Autor |
Wiadomość |
Shochuu
Starszy Norman
Naklejki: 0
|
a jeżeli chcecie możecie też gadac o innych częściach Reksia
|
Śr, 7 lut 2007, 11:54 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Czy my w ogóle mamy coś do gadania w sprawie szóstej części?
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Śr, 7 lut 2007, 19:13 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
|
może... trochę możemy pomóc w wymyśleniu chociaż jednego kawałka w grze
|
Śr, 7 lut 2007, 19:15 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Ale my tu widać, że wymyślamy całą fabułę.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Śr, 7 lut 2007, 19:43 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
|
chodzi mi o to że możemy pomóc tak że wybiorą jeden kawałek z naszych pomysłów
|
Śr, 7 lut 2007, 20:37 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
No wiem, kawałek mogą wziąć.
|
Śr, 7 lut 2007, 20:40 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
|
kawałek tak... czasami jak podasz bardzo dobry pomysł to biorą więcej
|
Śr, 7 lut 2007, 20:51 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
Naklejki: 4
|
Ależ macie....
Po pierwsze:
Piszcie recenzje i komentarze na stronach gdzie są recenzje lub w sklepach internetowych. To zwiększa zainteresowanie grami i w konsekwencji - ich sprzedaż. A im większa sprzedaż, tym większa szansa na następną część.
Po drugie...
W miarę możliwości sledzę tu wszystkie wątki i na tej podstawie jestem w stanie wywnioskować w jakim kierunku powinny iść przygody, co się sprawdza, a co nie, jakie tematy was interesują, jakie środowisko może być atrakcyjne etc. Na przykład wątek miłosny Reksia i Kari Maty to efekt waszych dywagacji tu na forum.
Po trzecie...
Te wszystkie rankingi, które moduły były fajne/słabe trudne/łatwe pozwalają na znalezienie optymalnej kombinacji na przyszłość. Np. Po kapitanie Nemo i dyskusjach na jego temat wiem, że w nastepnej części proporcja przygodówki do minigier powinna być bardziej na korzyść przygodówki.
Po czwarte...
Czasami możecie faktycznie stać się autorem jakiegoś "kawałka". Na przykład AdaCho nareszcie doczeka się swojego wiersza
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Śr, 7 lut 2007, 23:10 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
|
| | | | Szalony Kapelusznik napisał(a): Ależ macie.... Po pierwsze: Piszcie recenzje i komentarze na stronach gdzie są recenzje lub w sklepach internetowych. To zwiększa zainteresowanie grami i w konsekwencji - ich sprzedaż. A im większa sprzedaż, tym większa szansa na następną część. Po drugie... W miarę możliwości sledzę tu wszystkie wątki i na tej podstawie jestem w stanie wywnioskować w jakim kierunku powinny iść przygody, co się sprawdza, a co nie, jakie tematy was interesują, jakie środowisko może być atrakcyjne etc. Na przykład wątek miłosny Reksia i Kari Maty to efekt waszych dywagacji tu na forum. Po trzecie... Te wszystkie rankingi, które moduły były fajne/słabe trudne/łatwe pozwalają na znalezienie optymalnej kombinacji na przyszłość. Np. Po kapitanie Nemo i dyskusjach na jego temat wiem, że w nastepnej części proporcja przygodówki do minigier powinna być bardziej na korzyść przygodówki. Po czwarte... Czasami możecie faktycznie stać się autorem jakiegoś "kawałka". Na przykład AdaCho nareszcie doczeka się swojego wiersza | | | | |
a nie mówiłem że my także wymyślamy kawałki do gry
|
Cz, 8 lut 2007, 10:10 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
| | | | Szalony Kapelusznik napisał(a): Ależ macie.... Po pierwsze: Piszcie recenzje i komentarze na stronach gdzie są recenzje lub w sklepach internetowych. To zwiększa zainteresowanie grami i w konsekwencji - ich sprzedaż. A im większa sprzedaż, tym większa szansa na następną część. Po drugie... W miarę możliwości sledzę tu wszystkie wątki i na tej podstawie jestem w stanie wywnioskować w jakim kierunku powinny iść przygody, co się sprawdza, a co nie, jakie tematy was interesują, jakie środowisko może być atrakcyjne etc. Na przykład wątek miłosny Reksia i Kari Maty to efekt waszych dywagacji tu na forum. Po trzecie... Te wszystkie rankingi, które moduły były fajne/słabe trudne/łatwe pozwalają na znalezienie optymalnej kombinacji na przyszłość. Np. Po kapitanie Nemo i dyskusjach na jego temat wiem, że w nastepnej części proporcja przygodówki do minigier powinna być bardziej na korzyść przygodówki. Po czwarte... Czasami możecie faktycznie stać się autorem jakiegoś "kawałka". Na przykład AdaCho nareszcie doczeka się swojego wiersza | | | | |
O tak pamiętam ten wiersz
A gdzie będzie? Pod koniec?
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Cz, 8 lut 2007, 10:12 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
|
jaki to wiersz?? napiszesz mi tutaj albo na priva??proszeeee
|
Cz, 8 lut 2007, 10:22 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
Poszukaj tematu:Konkurs Poetycki czy jakoś tak
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Cz, 8 lut 2007, 10:34 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
Ja wcale nie zaprzeczam.
|
Cz, 8 lut 2007, 12:56 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
|
zaprzeczasz zaprzeczasz no bo w końcu ty napisąłeś wcześniej że my nie mamy nic do gadania
|
Cz, 8 lut 2007, 15:51 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
To był żart, w końcu całej fabuły nie wykorzystają (a może ).
|
Cz, 8 lut 2007, 16:58 |
|
|