|
|
Teraz jest Śr, 13 lis 2024, 07:51
|
Autor |
Wiadomość |
Chrum Burak
Roz-kreca się
|
ja dam 16 zł
|
Cz, 18 sie 2005, 14:57 |
|
|
DoDo
Pod-ziemniak
Dołączył(a): So, 2 kwi 2005, 11:17 Posty: 1849 Lokalizacja: Toruń
|
Jeźdźciu, jesteś chyba nienormalny. To z akcjami to był żart
_________________Wróciłem Wasz DoDo
|
Cz, 18 sie 2005, 18:29 |
|
|
Michu
Działacz Podziemia
Dołączył(a): N, 13 lut 2005, 15:18 Posty: 853 Lokalizacja: ze Szczecina
|
Morze tak,morze nie.
_________________Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
Cz, 18 sie 2005, 20:21 |
|
|
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): Pn, 7 lut 2005, 15:05 Posty: 1512 Lokalizacja: inąd
Naklejki: 3
|
Co ty mówisz sam napisałeś że chcesz dac, a teraz mówisz że jest nienormalny.
_________________ Piszę poprawie po bangleszstańsku.
|
Pt, 19 sie 2005, 09:18 |
|
|
DoDo
Pod-ziemniak
|
[quote="DoDo"]A najwyżej nie powstanie. Nic się nie stanie. A poza tym skoro tyle piszecie, żeby ktoś coś zrobił, sami coś zróbcie. Np. Wykupcie akcje AidemMedia, zostańcie właścicielami i każcie zrobić i gdy zrobią sprzedajcie te akcje, lub je zachowajcie; napiszcie e-maila z prośbą; zadzwońcie do AidemMedia; wyślijcie pocztą (nie internetową) lub spotkajcie się z właścicielem i poproście go.
P.S. Tego pierwszego nie róbcie.To był żart
|
Pt, 19 sie 2005, 14:43 |
|
|
Aga
Się Odezwał
|
Smutna wiadomość
Owiedziłam Waszą stronę po wakacjach specjalnie w celu sprawdzenia, jak posuwają się prace nad grą "Reksio i Kapitan Nemo". Bardzo zmartwiła mnie wiadomość o odwołaniu tej produkcji. Mam 4 letnią córeczkę, która posiada wszystkie gry z Reksiem i większość pozostałych, napisanych przez AidemMedia. Prawie codziennie pyta się kiedy będzie mogła zagrać w "Reksia i Kapitana Nemo". Obiecałam jej z mężem, że otrzyma tą grę na urodziny (urodziłą sie 12 października), ponieważ poprzednio wyczytałam na Waszej stronie, że gra ukarze się w październiku. Jeśli mój głos ma jakieś znaczenie, uprzejmie proszę o wznowienie prac nad tą grą - na razie nie mam odwagi powiedzieć córce, że być może nie otrzyma obiecanego prezentu. Posiadamy bardzo wiele gier, ale gry z Reksiem i Kretesem są najlepsze. Z przyjemnością przechodzę dla córki zadania, które są jeszcze dla niej zbyt trudne i świetnie się bawię, co nie ma miejsca przy innych grach tego typu. Myślę, że informacją o odwołaniu gry zasmuciliście wielką ilość tak rodziców jak i ich dzieci. Tak więc jeszcze raz uprzejmie proszę o kontunuację przygód Reksia. Chciałabym aby nie skończyło się na następnej części. ale aby powstało ich jeszcze wiele.
|
N, 4 wrz 2005, 13:15 |
|
|
Michu
Działacz Podziemia
Dołączył(a): N, 13 lut 2005, 15:18 Posty: 853 Lokalizacja: ze Szczecina
|
Myślę rze jak paani napiszę petycję to da bardzo wiele.
_________________Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
N, 4 wrz 2005, 14:56 |
|
|
DoDo
Pod-ziemniak
|
Re: Smutna wiadomość
| | | | Aga napisał(a): :cry: Owiedziłam Waszą stronę po wakacjach specjalnie w celu sprawdzenia, jak posuwają się prace nad grą "Reksio i Kapitan Nemo". Bardzo zmartwiła mnie wiadomość o odwołaniu tej produkcji. Mam 4 letnią córeczkę, która posiada wszystkie gry z Reksiem i większość pozostałych, napisanych przez AidemMedia. Prawie codziennie pyta się kiedy będzie mogła zagrać w "Reksia i Kapitana Nemo". Obiecałam jej z mężem, że otrzyma tą grę na urodziny (urodziłą sie 12 października), ponieważ poprzednio wyczytałam na Waszej stronie, że gra ukarze się w październiku. Jeśli mój głos ma jakieś znaczenie, uprzejmie proszę o wznowienie prac nad tą grą - na razie nie mam odwagi powiedzieć córce, że być może nie otrzyma obiecanego prezentu. Posiadamy bardzo wiele gier, ale gry z Reksiem i Kretesem są najlepsze. Z przyjemnością przechodzę dla córki zadania, które są jeszcze dla niej zbyt trudne i świetnie się bawię, co nie ma miejsca przy innych grach tego typu. Myślę, że informacją o odwołaniu gry zasmuciliście wielką ilość tak rodziców jak i ich dzieci. Tak więc jeszcze raz uprzejmie proszę o kontunuację przygód Reksia. Chciałabym aby nie skończyło się na następnej części. ale aby powstało ich jeszcze wiele. | | | | |
Wszyscy żałujemy, że nie powstania. Jednak gdyby pani wysłała to u góry pod: aidem@aidemmedia.pl będą większe szanse na wyprudokowanie tej gry.
|
N, 4 wrz 2005, 16:45 |
|
|
Inspektor kapeć
Stawia Opór
Dołączył(a): So, 29 paź 2005, 19:22 Posty: 6 Lokalizacja: Krainy kapci
|
no
ja mogę napisać to coś bo chcę żeby powstawało wiele tych części
|
Cz, 10 lis 2005, 17:54 |
|
|
Gulguldryk
Norman
Dołączył(a): Śr, 25 maja 2005, 07:39 Posty: 282 Lokalizacja: z Krainy Czarów
|
Już nie musisz, powstanie.
|
Pt, 11 lis 2005, 16:58 |
|
|
Dawidek
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 11 sie 2005, 12:28 Posty: 392 Lokalizacja: Jest takie miejsce..
|
OTWIERAM AKCJE: SZALONY GROSZ AIDEMMEDIAKOM!
PROSZE!
JEŻELI CHCIELI BYŚCIE, ŻEBY NASTĘPNA CZĘŚĆ REKSIA POWSTAŁA TO NAPISZCIE DO AIDEM MEDIAKÓW LIST Z PROŹBĄ O ZROBIENIE NASTĘPNEJ CZĘŚCI REKSIA, W KTÓREJ DOŁĄCZYCIE 1 SYMBOLICZNY GROSZ!
I CO WY NA TO?
_________________eminem: My name is... Slim Lady! =]
Piszę poprawnie po polsku. [Staram się=]
|
Pt, 11 lis 2005, 17:31 |
|
|
Dawidek
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 11 sie 2005, 12:28 Posty: 392 Lokalizacja: Jest takie miejsce..
|
p.s. chodzi o jeden mały grosik!
_________________eminem: My name is... Slim Lady! =]
Piszę poprawnie po polsku. [Staram się=]
|
Pt, 11 lis 2005, 17:32 |
|
|
DoDo
Pod-ziemniak
|
nie ma potrzeby, bo powstanie
|
Pt, 11 lis 2005, 19:43 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
Naklejki: 4
|
Gra będzie. Później niż byśmy to chcieli, ale będzie.
Wkrótce zdejmę ten temat, żeby nie było nieporozumień.
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Cz, 17 lis 2005, 11:38 |
|
|
Gulguldryk
Norman
Dołączył(a): Śr, 25 maja 2005, 07:39 Posty: 282 Lokalizacja: z Krainy Czarów
|
A liczba postów też zniknie.
|