|
|
Teraz jest Śr, 13 lis 2024, 07:29
|
wszystkie części Reksia+wymyślenie 6 części
Autor |
Wiadomość |
Shochuu
Starszy Norman
Naklejki: 0
|
wszystkie części Reksia+wymyślenie 6 części
hej!!! W tym temacie możecie dawac propozycje na szóstą częśc Reksia (nie tylko tytóły do gry). więc moja pierwsza propozycja to Reksio i trzeci wymiar. Teraz napisze opis tej gry: Po przygodzie z kapitanem Nemo Reksio, Kretes oraz Kari-Mata-Hari wracają do domu. Powitani przez swoich przyjaciół odpoczywają. Molly oraz Kretes proszą o zbudowanie wajhadłowca ale kogut wynalazca nie miał czasu zbudować wajhadłowiec gdyż szykował maszynę na konkurs wynalazców. Reksio także nie mógł go zbudować bo testował maszynę koguta. Ta maszyna potrafi przenieść do trzeciego wymiaru. Gdy Reksio przeniesie się do trzeciego wymiaru spisze na kartce co tam jest, a jak to zrobi to naciśnie guzik na pilocie (pilot zbudował kogut wynalazca) i przeniesie się znowu do naszego wymiaru. Kogut spojrzał na Kretesa i powiedział „Pomożesz Reksiowi spisywać to co jest w trzecim wymiarze”. W końcu Reksio i Kretes trafili do trzeciego wymiaru. Gdy Reksio zapisał ostatnie słowo Kretes nacisnął przycisk. „Ten przycisk nie działa powiedział” Kretes. Nasi bohaterowie utknęli więc w trzecim wymiarze… Mam nadzieję że się wam podoba
|
So, 3 lut 2007, 21:49 |
|
|
Dark Zjava
Starszy Norman
|
Re: wszystkie części Reksia+wymyślenie 6 części
je ju jeju jeju JEST JUŻ TAKI TEMATT!!!!
_________________Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
|
N, 4 lut 2007, 15:26 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
|
ale ja zrobiłem drugi
|
N, 4 lut 2007, 17:19 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
|
a pozatym tutaj nie tylko wymyślamy historie i tytóły do gry ale także możemy tu gadac o innytch częściach Reksia
|
N, 4 lut 2007, 17:33 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Zgadzam się z tobą jak najbardziej, szczególnie, że temat nosi nazwę wszystkie części Reksia+wymyślenie 6 części.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 4 lut 2007, 22:11 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
|
dzięki za poparcie Artur
|
Pn, 5 lut 2007, 09:14 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Najlepiej jakieś nowe przygody, Reksio lub Kretes może być porwany lub uwięziony lub Karimata zasnęła na sto lat po zjedzeniu zatrutego jabłka, a przez całą grę trzeba znaleźć składniki na pobudzenie. Alchomik może za tym stać, bo się zemścił na Reksiu, o ten elixir. Gracze mogą nie wiedzieć przez całą grę kim jest tajemniczy porywacz Karimaty.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Pn, 5 lut 2007, 13:03 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
|
dobry pomysł Artur
|
Pn, 5 lut 2007, 13:06 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
Ja nie ma talentu do wymyślania opowiadań, scenariuszu (a może tylko tak uważam, wiele osób nie wie jaki ma talent), ale jednak mi coś przyszło do głowy.
|
Pn, 5 lut 2007, 13:09 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
|
każdy ma talent w sobie. Ty myślisz że nie masz talentu do wymyślania opowiadań itd:. ale tak naprawdę masz talent do tego
|
Pn, 5 lut 2007, 13:13 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
Może trzeba czasu na wymyślenie czegoś, a ja się poddaję.
|
Pn, 5 lut 2007, 13:20 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
|
no, trzeba czasu ale Tyszybko wszystko wymyślasz
|
Pn, 5 lut 2007, 13:22 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
Przecież powiedziałem, że mam problem właśnie. To wymyśliłem akurat w pół minuty, ale chyba już mówiłem podobną rzecz wcześniej, dzięki czemu wymyśliłem jeszcze lepsze.
Dawajcie pomysły swoje!
|
Pn, 5 lut 2007, 13:27 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
|
no to może.... o wiem Reksio i Kretes pomagali zbudpwac kogutowi wynalazcy komputer. Potem gdy już go zbudowali to Kretesa porwało do świata wirtualnego. I tam Reksio i inni pomagali by Kretesowi wrócic do domu poprzez rozmowy gadu-gadu... dobre co??
|
Pn, 5 lut 2007, 13:32 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
Po przez rozmowy gadu-gadu? Trochę dziwnie. Może w inny sposób jakiś.
|
Pn, 5 lut 2007, 13:34 |
|
|