|
|
Teraz jest Wt, 12 lis 2024, 09:54
|
najdłuższa gra z serii Reksia
Autor |
Wiadomość |
manik199
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 17 wrz 2010, 12:48 Posty: 46 Lokalizacja: Z Chrząszczyczenowice powiat Łękołody
|
jak myślicie która z gier Reksia była najdłuższa.
mi się wydaje że RiKN.
|
Pt, 17 wrz 2010, 14:06 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Reksio i Czarodzieje.
Demo też jest piesodługie.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 18 wrz 2010, 18:17 |
|
|
Funciek
Starszy Norman
|
Myślę, że RKiN. Chociaż właściwie to tylko tak się wydaje, bo ciągle jakiś "przeskok", czy coś strasznie wciągająco długiego.
So, 18 wrz 2010, 18:35 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Mi się wydaje że RiKN , albo RiC , bo są one podobnej długości , przynajmniej tak mi się wydaje .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 18 wrz 2010, 18:52 |
|
|
Funciek
Starszy Norman
|
Nie są.
RiC jest krótsze.
Porównując ile czasu mnie zajęło przechodzenie obu gier, to myślę, że RiKN zajęło cały dzień od rana. RiC to tylko kilka godzin.
Inaczej są ułożone fabuły.
So, 18 wrz 2010, 18:54 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Chyba Reksio i Miasto Sekretów,albo Reksio i Czarodzieje
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
So, 18 wrz 2010, 18:55 |
|
|
Funciek
Starszy Norman
|
Fajnie. RiMS jest w nowej serii, nie w starej
So, 18 wrz 2010, 19:01 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Zapomniałem że to dział o starej serii Reksia,ale jestem głupi
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
So, 18 wrz 2010, 19:03 |
|
|
spidi
|
Wiesz każdemu inny czas zajmuję przejście danych gier więc te źródło nie jest fundamentem do obalenia / podtrzymania teorii czasu Mi np. zajeło podobny okres czasu
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 18 wrz 2010, 19:42 |
|
|
Funciek
Starszy Norman
|
Tak, ale jakby to przeliczyć na przjeście wszystkiego za pierwszym razem to RiKN jest dłuższe. Poza tym ma bardziej rozszerzoną fabułę i różne przejścia i animację się schodzą. I jest więcej do chodzenia. I więcej minigierek.
So, 18 wrz 2010, 19:51 |
|
|
spidi
|
[ Dosyć tej piramidki , opan. się Funciek . ]
W sumie masz rację w licząc mini gierki ... , ale mi jakoś RiKN szybciej szło od RiC nawet z mini gierkami .
|
So, 18 wrz 2010, 20:24 |
|
|
manik199
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 17 wrz 2010, 12:48 Posty: 46 Lokalizacja: Z Chrząszczyczenowice powiat Łękołody
|
RiKN przechodziłem pierwszy raz PONAD 1 Miesiąc przez tą minigierkę Mumionki.
RIC przechodziłem około pół miesiąca
ps. kto u was w RiC mącił, u mnie był to Burektor Mateusz ??
|
N, 19 wrz 2010, 11:17 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
RIKN jest najdłuższe
_________________ wróciłem
|
N, 24 paź 2010, 16:42 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Najdłuższe jest Reksio i Kapitan Nemo. SP jest bardzo krótkie, U jest krótkie. WC średnio-długi. A co do czarodziei to nie są dłuższe od KN ale niektórym mogą się takie wydać, bo mają najwięcej elementów zręcznościowych gdzie można długo siedzieć. Bo w łamigłówkach to się coś wykombinuje a w zręcznościówkach wiadomo co trzeba ale nie każdy sobie od razu poradzi.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 28 paź 2010, 21:45 |
|
|
Żelo
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 16 kwi 2010, 15:29 Posty: 532 Lokalizacja: z przyszłości
|
Moim zdaniem Ricz. a na drugim miejscu RiKN ...I są też najtrudniejsze...
_________________ Powrót Żela (po raz 20 xD )
|
N, 31 paź 2010, 16:25 |
|
|