|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 23:26
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Kronos
Facet z Kosą i Sztucznymi Kłami
Dołączył(a): Pn, 16 sty 2012, 04:47 Posty: 18 Lokalizacja: Nigdzie i wszędzie.
Naklejki: 0
|
Drugi portal; zapisy.
Jesteśmy... w kosmosie. Nie, mówię poważnie. Gdyby nie aura portalu, umieralibyście w tej chwili przez kombinację dekompresji i braku tlenu. Pod nami planeta Kuran, znana także jako Kreton. To właśnie tam czeka na was następna oferta. Widzicie, sektor Drogi Mlecznej, w którym znajduje się Kreton, wkrótce pochłonie wojna. Jednak wszyscy znający swój fach oficerowie wykrwawili się podczas rebelii przeciw Kuratorium Galaktycznemu. Innymi słowy - szukają najemników i zapłacą dobrze. Za chwilę spotkacie dawniej kapitana, obecnie kanclerza Von Kretoffa - obecną głowę Kretońskiej Republiki. On wtajemniczy was w sprawę. Sytuacja jest jednak delikatna i polityczna, dlatego wyjątkowo to mi zgłosicie, do której z czterech stron chcecie dołączyć. Zapiszecie się tu i podacie frakcję, którą wybieracie. Do każdej frakcji mogą dołączyć tylko 2 osoby, więc miejsca są ograniczone. Następnie odpowiednie tematy przygotujecie przez najbliższy tydzień, do 27. Będziecie w nich przedstawiać stan swojej floty, a także aktualizować zasoby. Opiszecie tam też flotę startową - nazwy, wygląd, a także typ. Do rozdania będziecie mieli 8 punktów, za które kupicie statki. Na razie nie możecie kupić pancerników. Pozostałe trzy rodzaje kosztują tyle punktów, ile odpowiadająca im ilość pól: 1 za korwetę, 2 za niszczyciel, 3 za krążownik. To chyba wszystko. Wysyłam was do Maldurfa. Wolne miejsca: Republika Kretońska:
- Pan Kreton Dykta 10
- ---
Federacja Wolnych Systemów:
- Doktor
- ---
Kuratorium Galaktyczne:
- Dawid6
- Autor8
Yzz-Khothowie:
- Ż. Art
- ---
|
Wt, 20 cze 2017, 13:28 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: Drugi portal; zapisy.
Zapisuję się jako admirał floty Galaktycznego Kuratorium.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 20 cze 2017, 13:45 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Zmuszają mnie bym został Galaktycznym Kuratorenem
|
Wt, 20 cze 2017, 13:52 |
|
|
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
Naklejki: 5
|
Zapis. Rep. Kretońska
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
Cz, 22 cze 2017, 07:56 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Zapisuję siebie bo Czarny na mnie krzyczy Będę Yzz-Khotem, o.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Cz, 22 cze 2017, 20:38 |
|
|
Kronos
|
Panowie, przepraszam bardzo, ale tak się nie robi. Dziś miały już być gotowe tematy. Daję wam czas do piątku na ich założenie. Do tego czasu można jeszcze zająć pozostałe cztery wolne miejsca. A, panowie Art i PKD. Proszę mi nie mówić, że czekacie, czy ktoś jeszcze nie dołączy do waszej frakcji, bo to akurat ich problem. Po prostu załóżcie już tematy według wzoru, który raczył przedstawić pan Dawid. Nawet jeżeli ktoś jeszcze dojdzie, to i tak macie osobne floty, nie powinno go to szczególnie obchodzić.
|
Wt, 27 cze 2017, 13:32 |
|
|
Kronos
|
Uprasza się panów Żelibora Arta oraz Kretona Dyktę 10 o łaskawe ruszenie swoich kolektywnych ośmiu liter i utworzenie tematów oraz flot. Niedotrzymanie terminu, tzn. 30 czerwca, godzina 15:00, zostanie ukarane. To ostatnie ostrzeżenie. To, że jestem bogiem czasu, nie oznacza, że mam wieczność, by na was czekać... a w każdym razie nie oznacza, że mam tyle cierpliwości.
|
Śr, 28 cze 2017, 13:43 |
|
|
Kronos
|
Panowie chyba się zapominają. PKD oraz Art otrzymują karę w postaci utraty połowy zasobów. Rozgrywkę zaczniemy w poniedziałek, niezależnie od was. Jeżeli do tego czasu nie będziecie mieli floty, nie będziecie też mogli podjąć żadnych działań, dopóki ich łaskawie nie zrobicie.
|
Pt, 30 cze 2017, 15:46 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|