_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
So, 1 cze 2013, 18:41
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Re: City of Secrets 2 Gameplay Trailer Episode 1
Widziałem sporo takich gameplayów i przyznam, że kończą się w tym samym miejscu.To mnie smuci, bo nie mogę wiedzieć co dalej, Mam nadzieję, że będzie kontynuacja.
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Skoro gra kończy się zawsze w tym samym punkcie, to wszystkie gameplay'e też muszą Pisałem niedawno do AidemMedia i odpowiedzieli że starają się wyrobić z wyjściem Epizodu 1 na Androidy do końca maja... Nie udało się im, bo tak się przyjemnie składa, że mamy czerwiec...
N, 2 cze 2013, 11:01
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
AdamMag napisał(a):
Skoro gra kończy się zawsze w tym samym punkcie, to wszystkie gameplay'e też muszą Pisałem niedawno do AidemMedia i odpowiedzieli że starają się wyrobić z wyjściem Epizodu 1 na Androidy do końca maja... Nie udało się im, bo tak się przyjemnie składa, że mamy czerwiec...
Szkoda. Ale czekaj, nie rozumiem pierwszego zdania. Epizod I kończy się na zebraniu wszystkich składników. Ciekawe czy na Androida będzie też wersja z punktami...
Ja tylko czekam na wersję na PC. Zapewne sobie poczekam. A jak nie to w wakacje kupie I epizod i zagram sobie.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
N, 2 cze 2013, 11:42
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Autor źle mnie zrozumiałeś... tu chodzi o punkt rozwiązania akcji w pierwszym epizodzie. Czyli jak powiedziałeś zebranie wszystkich składników
Ciekawe, czy będzie też Gameplay epizodu 2? Ale no przyznam, że ten gameplay jest całkiem, całkiem. Gdybym tylko ją miał to tylko bym w nią grał. Co sądzicie o Kretesie w tym epizodzie? Jest fajny czy też nie?
Dołączył(a): Cz, 23 maja 2013, 19:17 Posty: 87 Lokalizacja: Tam gdzie Człowiek z Gitarą..
Naklejki: 0
A tam. Ja mam tyle do powiedzenia, ale zapewne rozsadziła bym ten temat. Patrząc na ten epizod, taka ode mnie radość promieniuje, że nie wiem jak to wyrazić. Kocham bardzo Reksia i Kretesa. Tylko szkoda, że Reksia nie ma. Kretes jest fajny ale i to bardzo fajny! Naprawdę nie mogę się doczekać II epizodu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość