|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:20
|
Autor |
Wiadomość |
Adam.M
Doradca Budowlańców
Naklejki: 2
|
Re: Przecieki z produkcji...
Plansza przygotowana specjalnie dla nowego bohatera, będąca początkiem zadania, które będzie musiał wykonać.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
Cz, 25 kwi 2013, 12:32 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Hm... wygląda ciekawie. Czyżby nowy bohater miał za zadanie trochę ''po-skejtować''? Właśnie...nowy bohater. Ciekawe kto ;p.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Cz, 25 kwi 2013, 13:04 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Zapewne jakiś dobry szczur pomagający Kretesowi
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Cz, 25 kwi 2013, 14:56 |
|
|
easy
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 1 sie 2011, 13:37 Posty: 147 Lokalizacja: Kanały...
Naklejki: 0
|
Zwróciliście uwagę na ten samochód na końcu "(monster truck"?)- jak dla mnie to nasz "stary dobry polski maluch". Mam pytanie: Czy ten przekop z RiMS będzie wykorzystany w CoS2?
_________________ Pozdrawiam kolorowo. W kolorze.
|
Cz, 25 kwi 2013, 15:02 |
|
|
easy
Roz-krecony
|
Chodzi oczywiście o samochód na końcu gameplaya.
|
Cz, 25 kwi 2013, 15:03 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Nie było mnie dzień a tyle sie podziało. RIMS2 wygląda ciekawie na razie nie kupie może na SAMSUNG GALAXY S3. Bo to ma androida. Humor na szczęście pozostał .
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Cz, 25 kwi 2013, 17:55 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Gwiezdne Wrota w CoS2... Ok, teraz widziałem już wszystko, co ten świat ma do zaoferowania.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 25 kwi 2013, 19:46 |
|
|
Adam.M
Doradca Budowlańców
|
Tak, to nasz dobry stary fiacik Nie, podkop nie będzie wykorzystany. Kretes dostanie się do Państwa Szczurów drogą oficjalną, ale spokojnie. Państwo Szczurów to dopiero epizod trzeci.
|
Pt, 26 kwi 2013, 11:03 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Zadam te pytanie tutaj, ponieważ widzę że ten temat jest taki ogólny... Czy będzie tak, że w każdym epizodzie będziemy TYLKO w jednym miejscu(czyli np:W epizodzie I będziemy tylko W Pokopane, w drugim tylko gdzieś tam, a w trzecim tylko w Krainie Szczurów). Czy będzie to wyglądało tak że będziemy w kilku miejscach w danym epizodzie?
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pt, 26 kwi 2013, 13:34 |
|
|
easy
Roz-krecony
|
Nie jestem pewien czy pan Adam M. zrozumiał moje pytanie, miałem na myśli przekop obok pałacu króla. To miejsce gdzie jest łóżko Kretesa (teraz zwróciłem na to uwagę) było chyba wcześniej opisywane jako piwnica-więc czemu krwtes tam śpi? Poza tym w CoS występowałą Moly(choć nie było jej widać), a teraz Kretes śpi sam? To jednak lekka nieścisłość. Poza tym jeśli jednak to jest cała Nora Kretesa, to szkoda, że taka mała o niepodobna do znanego nammiejsca sąsiedzkich gier we własne przygody.
|
Pt, 26 kwi 2013, 14:05 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Znalazłem poradnik po polsku do pierwszego epizodu... wydaje się krótki: http://www.adventure-zone.info/fusion/a ... le_id=1517Najfajniejsze jest to, że pojawia się SKYLINE
So, 4 maja 2013, 09:56 |
|
|
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 22 lis 2007, 20:28 Posty: 316 Lokalizacja: Londyn
Naklejki: 3
|
Dziś przejrzałem wszystkie posty w tym temacie, po czym przyjrzałem się gameplay'owi. Zauważyłem ciekawą rzecz, mianowicie w pewnym momencie są takie dziwne schodki. Nie uważacie, że są trochę podobne do standardowego pada do gier?
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
|
So, 4 maja 2013, 21:36 |
|
|
Adam.M
Doradca Budowlańców
|
Brawa za wprawne oko
|
Śr, 8 maja 2013, 12:11 |
|
|
oskapok
Stawia Opór
|
No i kiedy w końcu będzie epizod 2 ? A kiedy 1 na google Play ? Pisaliście, że na początku Maja, a Maj się kończy i żadnych informacji nie ma... Aidemmedia możecie to wyjaśnić ?
|
N, 26 maja 2013, 12:18 |
|
|
Kretes96
Roz-kreca się
|
Zauważyłem przeglądając gameplaye, że w poziomie 1 w czasie kiedy Kretes przegląda po raz pierwszy notatnik, pada od niego zdanie: "Grandpa was a bit of weirdo". Ciekawe, czy w polskich napisach wyraz "grandpa", będzie wg kreciej genealogii jako "babć", czy normalnie jako "dziadek". Znając obecną "politykę" Aidem prawdopodobnie to drugie.
|
Pt, 31 maja 2013, 17:52 |
|
|