|
|
Teraz jest Pt, 4 kwi 2025, 14:50
|
Reiner Knizia's City of Secrets Skyline- co o tym sądzicie?
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
 Re: Reiner Knizia's City of Secrets Skyline- co o tym sądzic
@odkop Dzisiaj właśnie zainstalowałem tą grę i jestem nią zachwycony. Jest to bardzo ciekawa gra logiczna. Mam wersję darmową, bo w Sklepie Play pełna wersja kosztuje bodajże 3,87 zł. Tak myślę czy ją kupić, ale chyba kupić, bo gra jak najbardziej fajna oraz interesująca. Widać, że naprawdę zostało to ładnie zrobione. Wszystko, bez wyjątku.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 19 lip 2014, 16:59 |
|
 |
kret2
Bywalec Nory
Naklejki: 0
|
Cześć, Gdzie można kupić pełną wersję Skyline na Androida bo w sklepie Play Aidem Media już usnęła pełną wersję.
|
Wt, 1 maja 2018, 21:48 |
|
 |
kret2
Bywalec Nory
Naklejki: 0
|
Mógłby ktoś powiedzieć gdzie kupić tę pełną wersję City of Secrets Skyline na telefon, bo nie mam pojęcia gdzie jej szukać?
|
So, 5 maja 2018, 20:45 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Legalnie nigdzie. Możesz napisać do mnie na PW, to Ci podeślę .apk pełnej wersji. (Jak ja nie lubię rozmów o abandonwarze ;-;)
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 11 maja 2018, 17:03 |
|
|