|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 05:38
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
10, Neko no Kochi VS Toperz
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
10, Neko no Kochi VS Toperz
RUNDA 1 Drużyna: Neko no Kochi: 6/6 HP, 19/19 MP
Wrogowie: Toperz: ? HP
Toperz zasyczał na ciebie niczym rozwścieczony kot, ale nie zaatakował. Prawdę mówiąc z jakiegoś powodu zamiast traktować cię jak posiłek, traktował się jak rywala na terytorium. Niewykluczone jednak, że zaraz się to zmieni.
Ruch należy do Neko no Kochi.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 18 lut 2018, 17:14 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: 10, Neko no Kochi VS Toperz
Kitsune przewrócił oczami. Ile jeszcze tych paskudztw? Podbiegłszy do przodu, zaatakował z obu stron pazurami, celując tuż pod skrzydła. Taki cios, nawet jeżeli nie śmiertelny, powinien pozostawić przeciwnika unieruchomionego.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 18 lut 2018, 18:04 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Re: 10, Neko no Kochi VS Toperz
RUNDA 1 Drużyna: Neko no Kochi: 6/6 HP, 19/19 MP
Popełniłeś drobny, ale kosztowny błąd. Co prawda udało ci się zadrasnąć Toperza, jednakże udało mu się w porę odsunąć z linii ataku, sprawiając, że nieomalże glebnąłeś.
[Neko no Kochi zadaje 4 pkt obrażeń Toperzowi!] [Porażka krytyczna - Neko no Kochi wytrącony z równowagi!]
RUNDA 2 Drużyna: Neko no Kochi: 6/6 HP, 19/19 MP
Jako że nie byłeś w stanie się obronić przez krótką chwilę, atak pikujący Toperza okazał się bardzo skuteczny. Nie byłeś też w stanie kontratakować.
[Toperz zadaje 5 pkt obrażeń Neko no Kochi!]
RUNDA 3 Drużyna: Neko no Kochi: 1/6 HP, 19/19 MP
Toperz spadł na ciebie niczym anioł śmierci...
[Toperz zadaje 3 pkt obrażeń Neko no Kochi!] [Neko no Kochi ginie!] [Toperz zwycięża!] [Neko no Kochi traci EXP z racji śmierci - 9 EXP]
Niewielka postać odziana w czerń smutnie pokręciła głową, zawieszona tuż poza czterowymiarową przestrzenią nad ciałem bohatera.
-Eh... Przynajmniej ten nie zginął z nieaktywności. Masz szczęście, że ta twoja patronka może cię wskrzesić... Następnym razem bądź nieco ostrożniejszy, Kochi, z taką liczbą HP jesteś bliżej śmierci w razie niepowodzenia od innych, a ja nie lubię robić nadgodzin...
Śmierć odłożyła kosę na bok i nucąc pod nosem jakąś melodyjkę zniknęła, by zbierać dalsze żniwo.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 26 lut 2018, 15:35 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|