|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 05:24
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
7, Neko no Kochi VS Toperz
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
7, Neko no Kochi VS Toperz
RUNDA 1 Drużyna: Neko no Kochi: 6/6 HP, 19/19 MP
Wrogowie: Toperz: ? HP
Toperz zmrużył złośliwie oczka na twoje wejście, ale jeszcze nie zaatakował. Chyba ocenia, czy taka ilość mięsa jest warta wysiłku.
Ruch należy do Neko no Kochi.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 17 gru 2017, 17:09 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: 7, Neko no Kochi VS Toperz
Kitsune spojrzał z podziwem na toperza. Dorodny, acz nieco grubawy okaz. Kochiego zawsze fascynowały toperze. Przypuszczał niekiedy, że w jakimś dziwnym, poprzednim wcieleniu... Tym niemniej teraz nie było na to czasu. Neko zanurkował pod toperza, po czym, wysuwając swe ostre pazurki, doskoczył do latacza, chwycił go, rzucił o ziemię i spróbował zmiażdżyć jego czaszkę własną piętą. Chciał, by śmierć tak fascynującego stworka była możliwie szybka i bezbolesna, ale oczywiście - nie wszystko da się zrobić, jeżeli nie ma się broni.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 17 gru 2017, 17:19 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
RUNDA 1 Drużyna: Neko no Kochi: 6/6 HP, 19/19 MP
Twój przebiegły plan szybkiego mordu na niewinnym toperzu został zrealizowany tylko w siedemdziesięciu pięciu procentach. Tak, udało ci się do niego podbiec, złapać i cisnąć nim o ziemię, ale cwaniak zdołał odlecieć zanim mogłeś go zgnieść. Zadałeś mu jedynie sporo bólu... niegodziwcze.
[Neko no Kochi zadaje 7 pkt obrażeń Toperzowi!]
RUNDA 2 Drużyna: Neko no Kochi: 6/6 HP, 19/19 MP
Toperz warknął - coś, co w twojej opinii nie powinno być możliwe - po czym zanurkował w chaotyczny i trudny do przewidzenia sposób, przywodzący na myśl bezmyślne latanie muchy. Na twoje nieszczęście koniec końców znalazł swój cel i się w niego wgryzł - był to twój kark.
[Toperz zadaje 4 pkt obrażeń Neko no Kochi!]
Ruch należy do Neko no Kochi.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 18 gru 2017, 14:52 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Kitsune dotknął łapą futra na karku i poczuł spływającą mu po palcach krew. Bolało. Zwróciwszy się do przeciwnika, zamachnął się ostrymi pazurami i złapał go za szyję, przycisnął do ściany i z całej strony zdzielił w pysk.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 18 gru 2017, 20:13 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
RUNDA 2 Drużyna: Neko no Kochi: 2/6 HP, 19/19 MP
PLASK.
O fuj. Nie sądziłeś, że się tak rozpryśnie...
[Neko no Kochi zadaje 11 pkt obrażeń Toperzowi!] [Toperz ginie!] [Neko no Kochi zwycięża!]
Neko no Kochi: +5 EXP +Skrzydła toperza
|
Pt, 22 gru 2017, 19:26 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|