|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 06:40
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Kronos
Facet z Kosą i Sztucznymi Kłami
Dołączył(a): Pn, 16 sty 2012, 04:47 Posty: 18 Lokalizacja: Nigdzie i wszędzie.
Naklejki: 0
|
Konkurencja #1
Chrzaniony dziad.
Ech... zastanawiacie się zapewne, dlaczego ja, wielki bóg czasu, król tytanów i strażnik kontinuum stoję tutaj w tandetnym stroju krwiopijcy i spoglądam z nienawiścią na otaczający mnie świat. Oczywiście, że nie robię tego z własnej woli. Zaczęło się od tego, że założyłem się o coś ze znajomym z sąsiedniego panteonu... słyszeliście o nim może. Wysoki, szwy na wargach, blizny po kwasie na twarzy, lubi rogate hełmy, reaguje na Loki Laufeyson. Tak czy siak... przegrałem zakład, w związku z czym mam teraz wątpliwą przyjemność prowadzić dla was konkurs z okazji tej całej Nocy Duchów. ...Dobra, miejmy to już za sobą... Oczywiście, nikt nie może brać udziału w Nocy Duchów bez przekonywującego przebrania, jak również koszyka na słodycze. I to właśnie będzie wasze pierwsze zadanie: każdy, kto chce wziąć udział w świętowaniu, musi do dzisiaj, godzina 20:00, dostarczyć gotowe przebranie (w formie avatara 80x80), jak również koszyk na zbieranie słodyczy. Oczywiście i jedno, i drugie ma być własnej roboty. Jak złapię kogoś ze zrobionym przez kogoś innego albo nie daj Alpho kupionym ze sklepu, to zdyskwalifikuję go nie tylko z konkursu, ale z całej linii czasowej. Mam nadzieję, że to jasne. Czas, start.
|
So, 27 paź 2018, 11:13 |
|
|
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
Naklejki: 5
|
Re: Konkurencja #1
Spóźnione, ale ważne że szczere oto CIEŃ a to jest spleśniały koszzzzz CIENIA
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
So, 27 paź 2018, 19:19 |
|
|
Kronos
Facet z Kosą i Sztucznymi Kłami
Dołączył(a): Pn, 16 sty 2012, 04:47 Posty: 18 Lokalizacja: Nigdzie i wszędzie.
Naklejki: 0
|
Re: Konkurencja #1
...A mówiłem temu skandynawskiemu jełopowi, że organizowanie tutaj czegokolwiek nie ma sensu i nie będzie prawie żadnego odzewu.
Doktor Nie wiem nawet, czego się spodziewałem. Daję mocne marchew x herbatka z kwiatu eukaliptusa pustynnego/ziemniakkartofel z pyrami - olej słonecznikowy do silnika... co w przeliczeniu daje jakieś 2 punkty/10.
Api Koszyk wygląda trochę jak bęben, ale poza tym naprawdę ładny strój. I jedno, i drugie punktuję na 4/5, co w sumie daje nam 8/10 punktów.
Pan Kreton Dykta 10 Strój jest dosyć skromny, nie sądzi pan? Mogę go ocenić na maksymalnie 2 punkty. Koszyk natomiast zdecydowanie ratuje sytuację i tutaj daję 4 punkty na 5 możliwych. W sumie więc daje to 6/10 punktów.
|
So, 27 paź 2018, 20:59 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|