|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 06:44
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Kronos
Facet z Kosą i Sztucznymi Kłami
Dołączył(a): Pn, 16 sty 2012, 04:47 Posty: 18 Lokalizacja: Nigdzie i wszędzie.
Naklejki: 0
|
Konkurencja #2
Skoro już macie koszyki na cukierki, to możecie zacząć rzeczone cukierki zbierać.
Niestety, jako że słodycze kosztują, to stać mnie było jedynie na kupno dziesięciu, które ukryłem po całym forum.
- Schowałem go tam, gdzie pewien satyryk swego czasu popisywał się swymi umiejętnościami graficznymi oraz talentem do snucia opowieści.
- Ukryłem go w miejscu, gdzie moderatorium niszczy stare zdjęcia, jak również ogólnie pierze brudy - i nie chodzi tu o brudne spodnie.
- Dałem go pewnemu świniakowi z Konstantynopola. Jeżeli go nie zjadł, to właśnie u niego go znajdziecie.
- Znajduje się tam, gdzie przechowywana jest transkrypcja rozmowy z pewnym noszącym kapelusz osobnikiem.
- Schowałem go w pokoju pewnego głodnego dodo odpowiadającego na pytania.
- W miejscu, gdzie prowadzi się sondy publiczne.
- Tam, gdzie gwardziści przeprowadzają ćwiczenia.
- Znajduje się w lokacji, z której modzi prowadzą akcje czyszczące.
- Jest tam, gdzie wróżbici - w najwyższej komnacie, w najwyższej wieży.
- Znajdziecie go na wyspie Gasheine.
Zasady są proste: macie czas do jutra, godzina 20, aby podesłać mi linki do miejsca ukrycia jak największej ilości słodyczy. Im więcej, tym lepiej.
|
So, 27 paź 2018, 21:28 |
|
|
Kronos
Facet z Kosą i Sztucznymi Kłami
Dołączył(a): Pn, 16 sty 2012, 04:47 Posty: 18 Lokalizacja: Nigdzie i wszędzie.
Naklejki: 0
|
Re: Konkurencja #2
Myślę, że polowanie można uznać za zakończone. Api i Pan Kreton Dykta 10 znaleźli po 10 cukierków - i po tyle otrzymują punktów. Olexo2 znalazł ich 7. Nikt inny nie przysłał mi wyników swego polowania.
|
N, 28 paź 2018, 21:17 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|