|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 13:54
|
Autor |
Wiadomość |
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Mundial niezły, choć mimo wszystko uważam, że ten sprzed 4 lat był ciekawszy. Tegoroczny utarł nosa wielu gwiazdorom, a wyróżnił zespołowość i ducha walki. Najlepszym graczem był bez wątpienia Diego Forlan.
Do zobaczenia za dwa lata w Polsce!
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Pn, 12 lip 2010, 10:06 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Wiedziałem że Hiszpania wygra. Oglądałem cały czas. To był piękny gol. Widzieliście jak Holendrzy się wkurzyli przez ten gol. Aż strzelili od początku w stronę bramki. Oczywiście nie udało im się. Andreas Iniesta dostał żółtą kartkę za ściągnięcie koszulki.
Więc do zobaczenia za dwa lata w mistrzostwach Europy 2012. Gospodarzami będą Polska i Ukraina.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Pn, 12 lip 2010, 10:17 |
|
|
Criss
Norman
|
Nie lubię jak się rozpisujecie chcecie się pochwalić swoją wiedzą, a i tak każdy to wie.
A co do ośmiornicy nie jest nieomylna. Kiedyś się pomyliła, ale tego już nikt nie pamięta...
Suares powinien zostać najlepszym obrońcom xD.
Tak jak mówiłem nie lubię kiedy wy się rozpisujecie to i ja nie będę się rozpisywał.
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
Pn, 12 lip 2010, 14:52 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Cóż jeśli ktoś ma wiedzę to niech się pochwali, ale nie robi nam tu encyklopedii.
1. Suarez, nie Suares
2. Pokaż mi palcem gdzie i kiedy Paul się pomylił?
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Wt, 13 lip 2010, 13:20 |
|
|
Criss
Norman
|
1. Przepraszam za złe napisanie.
2. Finał Euro 2008 Ośmiornica wybrała Niemcy, a nie Hiszpanię!!! Paul nie jest nieomylny myli się!
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
Wt, 13 lip 2010, 17:15 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Rzeczywiście, ale stosunek jego pomyłek do trafnie obstawionych wydarzeń to:
2:12
Więc jest dosyć szczęśliwy w swoich trafach. Zresztą lubię go.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 14 lip 2010, 19:34 |
|
|