|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:17
|
Autor |
Wiadomość |
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3
|
Re: Gry komórka
Panu Kolowi na miesiąc podziękujemy, niech ochłonie. A co do waszego tematu - tak, komputer służy do grania, w końcu gry się na nim uruchamiają, jest to jedna z jego funkcji i tyle. A teraz wróćcie do tematu właściwego.
_________________Cort X-6
|
Pn, 27 gru 2010, 14:45 |
|
|
Rayman:)
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 18 maja 2010, 10:46 Posty: 165 Lokalizacja: Z Warszawy
|
Skoro mowa o graniu to przedstawiam nokie: N-gage Telefon do grania jak konsola. Zatkało kakało @ntini, co telefon do grania Istnieje ale jest dość stary z roku ok.2002
_________________PORA NA PRZYDODĘ!
|
Wt, 28 gru 2010, 18:48 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
,,Kaka Ło'' nie zatkało Bo wiedziałem o tym już cztery lata wcześniej. A pozatym to jest jakby konsola, służy do grania, a przy okazji można z niej zadzwonić
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Wt, 28 gru 2010, 20:17 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
To akurat jest telefon ale stylizowany na konsolę dla graczy; ale dodatkowo można by rozpocząć filozoficzną spekulację na temat tego co to jest, odrzucając nazwę przyporządkowaną temu urządzeniu przez producenta i wgłębiając się w szczegóły oraz twierdząc że coś co służy przede wszystkim do grania to konsola, do telefonowania to telefon, a do robienia zdjęć aparat, zaś całość zaliczyć do komputerów; z tym, że jedno urządzenie mogłoby być i tym i tym w zależności od użytkownika bo jego określenie jest ukryte w jego psychice... Ale czy takie rozważania do czegoś konkretnego was doprowadzą, wątpię... mogą przerodzić się w śmieszną rozmowę filozofów amatorów albo też "z Bożej łaski" co jest oczywiście afrontem. I będzie adekwatny do tego opis dość ciekawy z jednego słownika określający rodzaj filozofowania jako przedstawianie swoich myśli o rzeczach ważnych w nieodpowiedni sposób, w nieodpowiedniej chwili, niewłaściwie... choć i niektórzy się z tym zgodzą, inni mnie nazwaliby w takim wypadku hipokrytą. Tak czy inaczej należy do "koło" zamknąć które sam otwarłem gdyż spirala byłaby pozbawiona sensu...
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Wt, 28 gru 2010, 21:24 |
|
|
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
|
Masz rację ,ale gra ć też można .
_________________Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
|
Śr, 29 gru 2010, 08:54 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
3, 2, 1, ODKOP! Osobiście posiadam następujące gry - Fruit Ninja, Tiny Tribe, Reiner Knizia's Skyline, Apparatus, Doodle Jump i parę innych.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
N, 3 lut 2013, 21:45 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
ŁAŁ ile ładnych, płatnych tytułów Dawid Ja mogę się pochwalić 34 grami na moim smartfonie, z czego cztery są płatne. Moi faworyci to: seria Angry Birds, Cut the Rope (Original and Experiments), Smurfs' Village, Word Hex PL, Alchemy Classic, Subway Surf, Ingress. Ale kiedyś to były niezłe gry Javkowe na telefony Uwielbiałem je!
N, 3 lut 2013, 22:40 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Najlepsza gra na komórki to Game Dev Story i wszyscy się ze Mną zgodzicie
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pn, 4 lut 2013, 00:05 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
O, Adam, przypomniałeś mi o czymś. Otóż posiadam również Angry Birds Star Wars i AB Space
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pn, 4 lut 2013, 08:36 |
|
|