|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 08:13
|
Autor |
Wiadomość |
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Dzisiaj (właściwie przed chwilą) miałem bardzo dziwną przygodę. Byłem z siostrą na dworze i ta chciała pojeździć na rowerze i potrzebny był jej kask. Poszłem do warsztatu i gdy szukałem w starych rupieciach kasku, ktoś mnie zamknął w warsztacie! Znalazłem kask i chciałem wyjść. Wtedy zorientowałem się, że jestem zamknięty. Próbowałem się wydostać, ale nic. Otwarcie okna było niemożliwe. Na chwilę usiadłem na jakimś starym krześle i myślałem jak tu wyjść. Na szczęście zauważyłem, że na stole leży komórka taty. Musiał ją zostawić. Zadzwoniłem więc do mamy, która była w domu i ta przyszła mi otworzyć.
Nie wiem kto mnie zamknął, ale mogła to być moja siostra, ale ta mówi, że bawiła się w piaskownicy, bo już nie chciała jeździć rowerem. Ale ona jest chyba za mała, żeby dosięgnąć do tej wysokiej klamki, która wypadła od wewnątrz. Może się dowiem kto to był.
|
Wt, 20 lip 2010, 19:22 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Pewnie po prostu się zatrzasnąłeś.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Wt, 20 lip 2010, 19:36 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Nie zatrzasnąłem się, drzwi były zablokowane (wziąłem pod uwagę, że mogę się zatrzasnąć) krzesłem. Ktoś musiał je odsunąć. A krzesło stało później obok drzwi wejściowych.
|
Wt, 20 lip 2010, 19:43 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
"Są na rzeczy na tym świecie, które sie fizjologom nie śniło".
Ale wiatr, pies mógł odsunąć krzesło.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Wt, 20 lip 2010, 19:54 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
Raczej twój cytat byłby bliżej prawdy, bo wejście do warsztatu jest tuż obok domu, a z drugiej strony jest garaż, a kawałek dalej mamy szopę. Pies nie mógł wejść na podwórko, furtka była zamknięta, jak i drzwi od garażu.
|
Wt, 20 lip 2010, 19:58 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Może jakiś twój kolega chciał ci zrobić kawał?
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Wt, 20 lip 2010, 20:18 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
Moi koledzy wyjątkowo do mnie nie przyszli. Trzeba zauważyć też że trochę mają drogi do mojego domu i raczej nie chciałoby się im ruszyć dla takiego (według nich) marnego kawału. Więc raczej opcja odpada.
|
Wt, 20 lip 2010, 20:52 |
|
|
reksio000
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 21 cze 2010, 17:41 Posty: 90 Lokalizacja: z budy
|
a może ktoś z twoich rodziców zrobił ci kawał
_________________ta strona jest genialna
http://stworzwirusa.tk/473/budzio
|
Cz, 22 lip 2010, 16:08 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
Nie, tata nie ma zwyczaju robienia kawałów, a mama coś oglądała w telewizji, więc to też raczej odpada.
|
Cz, 22 lip 2010, 17:34 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
Re: Wasze przygody
Jeju pamiętam jak raz nauczyciel mnie zamknął w klasie i w zamian dał mi 6 na koniec roku
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
N, 30 cze 2013, 19:38 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Re: Wasze przygody
Ja kiedyś idę sobie do szkoły, potknąłem się i wpadłem do kałuży. Byłem cały gdy wracałem do domu jechał duży tir i mnie ochlapał wodą z kałuży. Dalej nie mogę się pozbierać do kupy.
|
Śr, 3 lip 2013, 07:27 |
|
|