Re: Jakiego serwisu używacie do hostingu zdjęć?
Na początku swojego forumowania obrazki udostępniałem za pomocą serwerów Google (stosując parę prostych sztuczek). Po pewnym czasie spostrzegłem się, że istnieją wygodniejsze metody. Przeniosłem się na Imageshacka, którego używałem bardzo, bardzo długo. Żaden serwis nie potrafił mi zapewnić tylu funkcji co on. To właśnie na nim zapisana jest część obrazków z Plejady Gwiazd.
Niestety po pełnej komercjalizacji serwisu, zostałem zmuszony do znalezienia alternatywnego rozwiązania. Najlepsze okazały się serwisy: BankFotek i Majhost. Tego pierwszego używałem, ze względu na szybkość, a drugiego za wygodne katalogowanie obrazów.
Majhost nie był jednak pewniakiem, ponieważ często był nieczynny. Dlatego postanowiłem zastąpić go Imgurem (którego nie ma w ankiecie). Myślę, że długo pozostanie całkowicie darmowy, a jest jednocześnie szybki i ma masę funkcji
Szczerze polecam.
Zastąpiłem nim nawet Bank Fotek
http://imgur.comFotosika i TinyPica nigdy nie używałem. Pierwszy wydawał mi się zbyt chaotyczny i skomplikowany, a drugi ma ograniczenia (których nie jestem w stanie zaakceptować).
Boooo... Ograniczenia i limity nie interesują mnie!