|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Wt, 24 gru 2024, 19:24
|
Autor |
Wiadomość |
takijeden
Norman
Naklejki: 0
|
Re: RASIZM
Johanno! Dziękuję Ci z całego serca, że założyłaś ten temat ! Nawet jeśli wszyscy tu są w miarę tolerancyjni, to warto sobie o tym przypomnieć .
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Pn, 25 lis 2013, 18:07 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Słowo "murzyn" z założenia nie jest obrazą tylko określeniem człowieka o ciemnym kolorze twarzy. Gdy widzę Amerykanina którego kolor skóry jest ciemny to mówię na nie go murzyn bo w moim"mniemaniu" nie jest to obraźliwe. Śmiać mi się chce gdy Amerykanie chcą żeby mówić na nich AfroAmerykaniexd
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Śr, 12 lut 2014, 23:27 |
|
|
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
Chyba raczej jak ich wędzili ;/ A rasizm- niskie pobudki, bezensu. Nie szanuje
|
Wt, 12 paź 2021, 18:36 |