Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Re: Simsy i wszystko inne o nich
Stało się coś, czego się obawiałem i co przeszkodzi mi w zebraniu całej kolekcji The Sims 3. Otóż dzisiaj twórcy poinformowali dzisiaj oficjalnie cały świat że powstanie The Sims 4 i zostanie wydane w 2014 roku. Cieszycie się z tego, czy też nie? Oto logotyp:
Mam 2 newsy, wkrótce wyjdą dwa nowe dodatki do The sims 3: ,,Rajska wyspa'' - Dziesiąty i przedostatni dodatek do The Sims 3. Motywem przewodnim dodatku jest morze i aktywności z nim związane. Simowie będą mogli zbudować łodzie mieszkalne, na pokładzie których wyruszają w nieznane. Oprócz tego wznieść można stacjonarne domy na wodzie, a nawet ekskluzywne nadmorskie hotele, można też nurkować i bawić się.'' I będzie także dodatek o podróżach w czasie - Jedenasty i ostatni dodatek do The Sims 3. Simowie będą mieli możliwość podróży w czasie - przeszłość oraz przyszłość. Nie wiem czy to prawda Źródło: Wikipedia
Pn, 13 maja 2013, 20:05
AdamMag
Mag bezczelny
No cóż Doktorze, w Simsach ogranicza cię tylko wyobraźnia i liczba zainstalowanych dodatków W dodatku Nie z tego świata pojawia się budka telefoniczna która faktycznie nawiązuje do Doktora Who: http://pl.sims.wikia.com/wiki/Laserowy_Akcelerator_Moleku%C5%82_Antymaterii Służy do podróżowania po mieście.
Faktycznie, potwierdzam że pod koniec czerwca wyjdzie "Rajska wyspa", plotki na temat dodatku "Future and past" nie są potwierdzone. Mimo wszystko plotki na temat The Sims zazwyczaj zawsze są prawdziwe.
Ostatnio zastanawiam się nad zbudowaniem w The Sims 3 Krainy Czarów z użyciem narzędzia Stwórz świat. Takie wielkie miasto dla czarodziei z podziałem na kilka sfer typu Magix, Piklibia, Kraina Bajek, Bobror, Góry lodowe. To na razie są to tylko plany w mojej głowie, ale może ktoś z forum chciałby mi pomóc
Pora uzupełnić ten temat o nowe informacje z Simowego świata
We wrześniu EA zaprezentuje nowy pakiet akcesorii do gry o nazwie The Sims 3: Film. Doda on do gry obiekty o tematyce filmów westernowych, horrorach i filmów o superbohaterach. Moim zdaniem będzie to świetny pakiet. W spoilerze macie zdjęcia z gry
W październiku pojawi się dodatek, który będzie o podróżach w czasie... ale podróżach tylko do PRZYSZŁOŚCI. Nazwa gry wedle zapowiedzi to The Sims 3: Skok w przyszłość. Łapcie zwiastun:
Latające deskorolki, jetpaki, hologramy, fruwające pociągi ;3 Nieźle jak na ponoć ostatni dodatek.
No i jest jeszcze mała zmiana w logo The Sims 4:
Powrócił kryształek, co mnie cieszy, gdyż bez niego te logo było... mało simowe Informacja z Centrum Simów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości