|
|
Teraz jest Pn, 18 lis 2024, 06:41
|
Gry które zapadły wam w pamięć
Autor |
Wiadomość |
Dragon
Norman
|
Heroes of might and magic 3,age of empires i oczywiście call of duty 2
_________________ Się macie ludzie
|
Cz, 9 kwi 2009, 10:33 |
|
|
psidorowski
Roz-kreca się
|
Dawać smiec sie xD ABC RESKIO XD
|
Pn, 29 cze 2009, 23:15 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50 Posty: 446 Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
|
Różowa Pantera po skarb się wybiera i stara przygodówka "The Neverhood".
Ta druga to chociaż stara, ale jedna z najlepszych gier w jakie grałem.
_________________www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
|
Wt, 30 cze 2009, 07:17 |
|
|
Gość
|
reksie (nie mam kapitana nemo ) tekken 4 (na ps2 oczywiście) olimpiada 2004 (też na ps2) medal of honor frontline (mój wuja gra ja nie ale podoba mi się na ps2) need for speed undencover (na ps2) gran triusmo 3 i 4 (na ps2) i to wszystkie he he
|
N, 12 lip 2009, 09:06 |
|
|
Erek
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 3 maja 2009, 10:01 Posty: 113 Lokalizacja: ze średniowiecza
|
Mi zapadła w pamięć gra Kangurek Kao. Była pierwszą moją grą.
So, 25 lip 2009, 19:43 |
|
|
bartekkl5
Stawia Opór
Dołączył(a): N, 14 gru 2008, 10:56 Posty: 6 Lokalizacja: z dzielnicy ciemnej
|
A ja Syberia 2 i 1 Ankh Klątwa Mumii i Ankh serce Ozyrysa i oczywiście wszystkie Reksie ( wszystkie te gry to przygodówki)
_________________http://www.wrzuta.pl/film/m5QSgAHDQ6/mumionki
to filmik jak pzrejsć 2 mumionki
|
Śr, 5 sie 2009, 12:45 |
|
|
Serapis
Pogromca Wózka Widłowego
|
Rzeczywiście Syberia 1 i 2 były bardzo wciągające i przejmujące i dlatego są jednymi z tych gier które wspominam z łezką w oku. Jeszcze bardzo zapadło mi w pamięć The Longest Journey gra kultowa i tyle
_________________ Nigdy nie dowiesz się kiedy uderzę xP
|
Pn, 10 sie 2009, 09:26 |
|
|
kotopies24
Roz-kreca się
|
Za nic nie mogę przejść tej gry.
|
So, 17 paź 2009, 13:39 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Syberia 1 i 2
i ankh klątwa mumii ( nie przeszłem utknęłem na końcu )
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 17 paź 2009, 15:02 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
O tak. Syberia zapada w pamięć, szczególnie wątek Hansa...
B. Sokal potrafi robić przejmujące gry, np. właśnie Syberia i Sinking Island.
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
So, 17 paź 2009, 15:14 |
|
|
spidi
|
W tamtą drugą grę nie grałem , ale mój kolega ma więc pożyczę . Mi w syberii najbardziej spodobał się ten klimat , fabuła i grafika . A tobie Grzesiu ???
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 17 paź 2009, 17:22 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
Tak fabuła - niezwykła, przejmująca.
Działa na psychę jak nic.
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
So, 17 paź 2009, 19:40 |
|
|
spidi
|
No i to ostro wzruszająca i trzymająca w napięciu gra . Według mnie Dwójka jest lepsza .
|
So, 17 paź 2009, 19:47 |
|
|
mumionek
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 19 paź 2009, 13:07 Posty: 70 Lokalizacja: z nie tej ziemi
|
the sims1 the sims2 the sims3
_________________ Po arturrosie zaraz imprezke użądze.
|
So, 24 paź 2009, 10:53 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
Kangurek Kao 2 (od niej zaczęła się moja krucjata z grami nie licząc Reksia), Rayman 3, LEGO Star Wars II. Była też taka freeware, w której jechało się motorem, który zostawiał za sobą twardy ślad. Kto się o niego rozbił, przegrywał (łezka się kręci w oku ).
_________________Powróciłem
|
So, 31 paź 2009, 21:51 |
|
|