|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest N, 17 lis 2024, 01:38
|
Autor |
Wiadomość |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
A wiecie, że w czasach Dinozaurów to klimat był bardzo ciepły i lasy tropikalne były na całym (prawie) świecie.
Potem nadeszła epoka lodowcowa.
Taki rytm jest co kilkaset/kilka tysięcy lat, więc może i my tego doczekamy. XDD
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 10 lut 2010, 20:26 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
To już pisałem. Za księcia Siemomysła zimy były ciepłe, a już za czasów Jagiellonów, było w zimie nawet -30, 40 st. Człowiek ma wpływ na przyrodę zaledwie w 4%.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Śr, 10 lut 2010, 20:36 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Ale Siemomysł/Ziemomysł/ktokolwiek raczej nie ma związku z dinozaurami.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 10 lut 2010, 20:43 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Heh, wiem, chodziło mi o to, że klimat ciągle się zmienia i coś takiego jak "Globalne Ocieplenie" nie istnieje.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Śr, 10 lut 2010, 20:46 |
|
|