Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
Re: Very Nice Studio
No niby ładnie, ale jeśli to jest po angielsku, to nie powinno być "Juliet" zamiast "Julia"? I co to w ogóle ma być za tematyka? "Słowo-sześć(okąt)" mało mi mówi.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
So, 19 maja 2012, 17:39
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Widziałem ostatni filmik HEX-files... brr... okropność. Nie mam nawet zamiaru wstawiać linku, bo to by było nie zgodne z regulaminem. No rozumiem... przesłanie. Ale to już idiotyczne! I takie jest moje zdanie...
Na razie jest tylko wersja angielska, na iPhony, iPady i iPody... można traktować to jako przyjemne wsparcie nauki angielskiego... ups przecież są wakacje
Wersja polska już wkrótce. Pracujemy też nad wersją na Androida.
Ja mam kilka pytań dotyczących gry którą odkryłem na stronie VNS http://www.verynicestudio.com/public/pd ... nddark.pdf Moim zdaniem wygląda ciekawie. Moje pytania: -Czy to będzie gra przygodowa -Kiedy wyjdzie? -Czy będzie po Polsku? -Dobrze wyczuwam SteamPunkowe klimaty?
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
Ja mam kilka pytań dotyczących gry którą odkryłem na stronie VNS http://www.verynicestudio.com/public/pd ... nddark.pdf Moim zdaniem wygląda ciekawie. Moje pytania:
Już odpowiadam...
jaller98 napisał(a):
-Czy to będzie gra przygodowa
Tak, to będzie gra przygodowa przeplatana malymi minigrami
jaller98 napisał(a):
-Kiedy wyjdzie?
Chcielibyśmy skończyć w tym roku, ale mozemy się nie wyrobić
jaller98 napisał(a):
-Czy będzie po Polsku?
Wersja podstawowa będzie po angielsku, ale niewykluczone, że zrobimy polską lokalizację
jaller98 napisał(a):
-Dobrze wyczuwam SteamPunkowe klimaty?
akurat steampunka bedzie w tej grze niewiele (chociaż lubimy takie klimaty)
Dziękuję za odpowiedź Myślę, że to dobry pomysł na taką grę, a patrząc na foto, zapowiada się ciekawie. Nawet bardzo ciekawie. Dopiero o niej usłyszałem i już nie mogę się doczekać
Pn, 3 wrz 2012, 20:00
Kamilczak
Roz-kreca się
Naklejki: 0
Też mam pytanie. Czy Wordhex będzie można dostać na komputer?
_________________ Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go. Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.
Word Hex powstał z myślą o ekranach dotykowych - dużo wygodniej zaznacza się wyrazy palcem niż kursorem i myszką. Ale nie wykluczamy wypuszczenia kiedyś wersji "pecetowej".
No tak to już jest kurcze jak na forum nie było się tyle czasu. Łał VNS zrobiło jak widzę spoko grę na urządzenia dotykowe. Dobrze,że zrobiliście edycję na androida na pewno zagram .
_________________ Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Vamos!Na zawsze!
Pn, 31 gru 2012, 14:22
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Mam dwa pytania: -Czy wyjdzie ta gra na tablety? -Czy wyjdzie ta gra na PlayStationVita?
No dziś sobie zagrałem w World Hex i postanowiłem wypisać plusy i minusy wg. mnie. Plusy: -wygodny gameplay -3 różne tryby gry -ogromny i ogromnie dobry słownik
Minusy: -Gra raczej dla starszych użytkowników -Pełna wersja kosztuje (W końcu ludzie muszą za coś żyć ) -Wygląd gry bardziej w nowoczesnym klimacie, a nie jak np. zwiastuny, bądź Przygody Reksia. (nie wiem czy to można uwzględnić jako minus, ale ja tak właśnie myślę).
Rdusiu25 napisał(a):
Mam dwa pytania: -Czy wyjdzie ta gra na tablety? -Czy wyjdzie ta gra na PlayStationVita?
Myślę że jak grałem na tablecie to raczej jest na tablety i myślę że raczej nie będzie na PSVita. Gry na Androida i IOS powinny tam pozostać. A z resztą Panowie z VNS wiedzą ode mnie lepiej więc pozwolę się wypowiedzieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość