|
|
Teraz jest Cz, 14 lis 2024, 19:12
|
Mój kanał YouTube-CzarnaKobra0910
Autor |
Wiadomość |
kalmar
Bywalec Nory
|
Re: Mój kanał YouTube-CzarnaKobra0910
Nagrywaj LoL'a, jak możesz. A tak w ogóle to wszystko, byle nie minecraft!
BTW Da ktoś linka do forum, nie playndbuy?
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Pt, 14 gru 2012, 17:42 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Co ty masz przeciwko Minecraftowi? To dobra gra, choć ostatnio w nią nie gram. Jest bardzo dobry do rozkręcania działalności, szczególnie jeśli zaczynamy serią z fabułą. Kalmar: prosz, oto link: index.php
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pt, 14 gru 2012, 19:33 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Wiem, że dobra, ale ile można to oglądać? Mam dość youtube'a, na którym jest ciągle minecraft. Poza tym Rdusiu już się raczej tą grą nie wybije.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
So, 15 gru 2012, 10:31 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Sorry, że mnie tak dawno nie było, ale mam dwie ciekawostki.Po pierwsze zmieniłęm konto i już przesyłam film i za niedługo będzie : http://www.youtube.com/user/xRdusiu25?feature=mheePo drugie na Świeta, chyba zrobie serie ,,Armia Świętego Mikołaja". W tej serii będę najczęściej grał w lol'a oraz czasami w Minecraft'a I teraz mam małą ankiete. Otóż myśle żeby zrobić livestream w Wigilie, co wy na to? ---------------- Sorry za drugi post, ale już dzisiaj udało mi się nagrać pierwszego vloga oto link: https://www.youtube.com/watch?v=jmnZmNcMNWYSorry, równierz za to, że troche się zacina oraz prosze oto żeby nie hejtować mojej twarzy ---------------- Sorry znów, lecz po trzecim pośćie, ale ogarnołem już o co chodzi i oto filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Rkldw2f3ykY---------------- Sorry za 4 post, ale mam do was ankiete. Czy chcecię jutro live ? Uff, wreszcie połączone. Rdusiu, powagi, łamiesz zasady na potęgę.
|
Pt, 21 gru 2012, 19:26 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Chłopie weź nie spamuj i proszę jakiegoś moderatora o połączenie posta Rdusia....
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Pn, 31 gru 2012, 14:47 |
|
|