Ja zostaje przy tradycyjnym Angry Birds, ale Space jest też fajne.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Odkop (choć nie duży). Już mam Space i przeszedłem wszystko oprócz kilku bonusów i tych bomb. Ha, ha! Teraz wiem gdzie jest pra(...)babcia burektora. Ma też season - teleporty po prostu rządzą!
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
N, 18 sie 2013, 20:08
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Re: Angry Birds
Ja kupiłem sobie ostatnio tablet i teraz już mam wszystkie AB Przechodzę sobie wszystko powoli, ale jest moc Moja ogólna ocena jest pozytywna, ponieważ pomysł i wykonanie są dobre, a zarazem można oderwać się od innych gier
Pn, 19 sie 2013, 07:42
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Doktor napisał(a):
Ale czekaj,czekaj grałem sobie w AB SW I nie było etapów Imperium Kontratakuje ani Powrót Jedi Grałem na facebooku,kto wie skąd ściągnąć pełną wersję?
Ściągnąć...eee... nie jestem za bardzo na topie z tym, ale to by było chyba piractwo. Na Androida jest bezpłatnie. EDIT: Ostatnio widziałem zwiastuny nowej gierki - kontynuacji (a raczej prequelem) gry Star Wars. Tytuł brzmi Star Wars II. Fabuła ma się skupić na Nowej Trylogii. Premiera ma być 19 września.
Pn, 19 sie 2013, 09:14
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
A w ogóle ja polecam Angry Birds Star Wars 2 ! Dzisiaj ściągnąłem i fajnie się gra ,a to dzięki nowym postacią i ich nowymi możliwościami! Prawie zapomniałem - jest coś fajnego ale napiszę to w spoilerze
Spoiler:
Można grać też ciemną stroną mocy np. Imperatorem lub Jango Fett'em
Czytam, czytam i to prawie to chciałem powiedzieć. Przeszedłem 1 część 1 epizodu po obu stronach i większość części 2 tego epizodu, trochę bonusowych poziomów wziąłem kilka bonusów... A teraz coś ciekawego:
Spoiler:
Można odblokować 2 dodatkowe poziomy w każdej części po każdej stronie, jeśli znajdziemy mapę.
Polecam tę grę.
PS. Ściągnąłem ją w dzień premiery.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
Pt, 27 wrz 2013, 13:57
Autor8
Lord Protektor
Ja tam tą grę przeszedłem jeszcze w dniu premiery, brakuje mi jeszcze tylko kilka poziomów w Porksajdzie.
Spoiler:
Anyway, fajnie, że dodali acziwmenty (pewno już były, ale ja o tym nie wiem xd). W sumie czekam aż będzie Gwiazda Śmierdzi II w jedynce...
A tak... Ja też nie mogę się doczekać GŚ2. Ostatnio zaktualizowałem AB:SW i po prostu bomba!
Pt, 27 wrz 2013, 19:16
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Nie wierzę, że żaden forumowicz nie grał jeszcze w "Angry Birds Go!", tym bardziej że miało ono premierę prawie miesiąc temu. Jest to nowa produkcja Rovio w której występują sympatyczne ptaki 'Angry Birds'. Tym razem organizują wyścigi. Zaskakująca jest trójwymiarowa grafika, która jest nowością wśród gier z tej serii. Widzieliście już? Podobała wam się?
Ja oczywiście grałem i bardzo przypadła mi do gustu. Mówiąc szczerze znudził mi się stary system strzelania ptakami w budowle świnek. Gra wymaga od gracza zręczności i cierpliwości (ech... prowadzono odnawianie się energii). Dopóki nie zaczniemy grać na drugiej planszy 3 świata gra działa bardzo płynnie (przynajmniej na moim stosunkowo dobrym tablecie). Warto dodać, że producent wprowadził denerwujące mikropłatności, bez których gra trwa bardzo długo
So, 4 sty 2014, 14:16
Autor8
Lord Protektor
A grałem. Nie mogę przejść wyścigu z tą różową, więc przestałem grać. Mi się tam strzelanie w świnki nie znudziły. Szczególnie, że wyszła już ostatnia część "Angry Birds Star Wars", w której walczymy z Palpatinem. Jest bardzo fajna, szczególnie, że dochodzi do nas jeden ptak, z którym wcześniej walczyliśmy. Tymczasem ABSTII jest dopiero na końcówce I epizodu. Przeszedłem świńską stronę mocy, gram teraz na ptasiej. Mam nadzieję, że wkrótce wyjdą kolejne części.
So, 4 sty 2014, 14:20
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Jakie są wasze opinie na temat gry Angry Birds Epic? Zakładam, że już wiecie o tej grze.
Moim zdaniem, to skok Rovio na kasę. Ciągłe mikropłatności i reklamy (nie można jej włączyć bez internetu, szaleństwo). Oczywiście, sam pomysł jest bardzo fajny, grafika dopracowana... rozgrywka bardzo przyjemna. Widać, że się postarali. Przeniesiono akcję do średniowiecza i stworzono zabawne RPG. Tylko po co tak się sprzedawać? Pamiętam czas, gdy AB było pozbawione reklam i transakcji w aplikacji. Było bardzo przyjemną grą. Rozumiem, że twórcy też muszą zarabiać i reklamy to szansa na ich utrzymanie... Ale to co się dzieje teraz z serią to szaleństwo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości