|
|
Teraz jest Wt, 24 gru 2024, 19:28
|
Śmieszne wydarzenia ze szkoły
Autor |
Wiadomość |
AaronFox
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 27 gru 2016, 11:29 Posty: 19 Lokalizacja: Z Polski
Naklejki: 0
|
Re: Śmieszne wydarzenia ze szkoły
Na przyrodzie w czwartej klasie pani wstawia oceny na koniec roku. Dostałem piątkę, a pani pyta mnie co jej się stało z sercem, że mi ją wstawiła. A mój kolega Jawor mówi: Zawał proszę pani.
_________________ Bo nadeszły takie czasy, science fiction, przyjacielu, emeryci lecą w kosmos, zamiast bujać się w fotelu.
|
Śr, 18 paź 2017, 18:43 |
|
|
ElectroPea15
Roz-kreca się
Naklejki: 0
|
Nazywałem mojego wroga "psiapsiółką", i (co wyjątkowe dla niego) się nie zdenerwował xD
_________________ Ten, który stara się nie mącić...Ogólnie TKSSNM Zapłacicie za zachęcanie mnie do chińskich bajek. NIE UJDZIE WAM TO PŁAZEM (i Kretesem)! Szczególnie Dawidowi6...
|
Wt, 6 mar 2018, 19:05 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Raz na angielskim ktoś zmielił batona Kit kat tak że wyglądał jak kał, i rzucił 2 ławki dalej. Trochę się to rozpryslo i ławka w bok, oraz ławka na której dany baton wylądował wyglądały jak pomazane. I przez pół lekcji była wielka histeria że strony mojego kolegi Michała (ale to chyba było specjalnie, bo śmiał się), i aż dyrektorka przyszła xD. Wydarzenie sprzed 3 lat
|
N, 31 sty 2021, 13:36 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Podanie swojego adresu raczej tobie nie pomoże Czy na pewno jesteś Doktorem? A nie
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Pt, 9 lip 2021, 10:25 |
|
|