|
|
Teraz jest Pt, 15 lis 2024, 05:35
|
Autor |
Wiadomość |
!!!Bartek!!!
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 29 lis 2008, 12:49 Posty: 430 Lokalizacja: Żyrardów
|
Faktycznie mogłeś nie wklejać
Ja raz miałem fajny? Głupi? Raczej fajny sen.
O wilku
Pewnego dnia pani wychowawczyni ogłosiła że po szkole chodzą grasuje pies i wilk. Są razem. Kto się do nich zbliży może... A więc wszyscy złożyli przysięgę że nie będą nigdzie wychodzić na przerwę (dziwne)
Pewnego dnia mój kolega został w szkole. Szłem sam do domu. Czułem że coś mnie sledzi lecz bałem się odwrócić. Nagle coś na mnie skoczyło poczułem nieznajome ciepło. Był to wilk . Nagle ręka weszła mi do jego paszczy i... Złamałem mu kość. Lecz chyba nie zdechł
A teraz sen o...Moim Psie!
Pewnego dnia mama mi powiedziała że kupimy psa! To był kundelek. Nazwałem go Cezar (chyba). Nie był taki ładny ale był bardzo posłuszny . Pewnego dnia odkryłem że Cezar nie spędza nocy na podwórku lecz w lesie. Pewnego dnia poszedł i nie wrócił...
Kilka lat później (noc była) Byłem w jakimś starym domu. Pojawił się... Mój stary kundelek (dziwne że sam drzwi otworzył ) lecz był wygłupiony... Okazało się że to był wilkołak! Byłem osłupiały, co do tego była w domu jakaś dziwna pani
- Może pani pomóc? To pani dom a ten wilkołak może go zdemolować!!! - Nic nie odpowiedziała
Wtedy zaczeła się męka musiałem podejść i go wyrzucić! Kopnąłem go lecz on mnie ugryzł! Było źle. Na szczęście wilkołak poszedł. Drzwi zabarykadowałem lecz...wskoczył i mnie przechytrzył, lecz nie było tragicznie! Byłem oko w oko z wilkołakiem. Nagle chwiciłem go za szczękę... Jego kość była złamana. Nagle kość się zrosła! TO był cud! Jego dawna dusza (wilkołaka) wyleciała z niego i powróciła dusza mojego starego Cezara
Dosyć dziwne te moje sny no ale co ja na to poradze?
|
Pn, 26 sty 2009, 16:28 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Ja miałem kiedyś taki dziwny sen, który mógł się zdarzyć w rzeczywistości. No i był to straszny sen.
Pewnego dnia grałem z kolegami w piłkę. Piłka wyleciała nam na pole. Pobiegłem po nią i zobaczyłem dwa wilczury. Stałem akurat obok piłki więc ją wziąłem no i wiałem. Biegnę, biegnę i ryczę do kolegów :
-Psy! Zwiewamy!
I zaczęliśmy biec, ale psy były za szybkie i rzuciły się na nas. Później nas zagryzły.
A tak poza tym. PATUŚ! W sąsiedniej klasie też są Szymek i Karol. Powiedz mi. Do której klasy ty chodzisz?
|
Pn, 26 sty 2009, 20:02 |
|
|
Bender
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 16 lut 2008, 10:07 Posty: 135 Lokalizacja: się biorą dzieci?
|
Już ci nie odpowie.
_________________Byłem Wielki Fan Reksia.
|
Pn, 26 sty 2009, 20:15 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Niby czemu?
On ma przecierz pełno kont, najświeższe to "Barandalw Biały".
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 26 sty 2009, 20:17 |
|
|
KUBA MAJEWSKI
Norman
Naklejki: 0
|
A mnie sie snilo, ze musialem pomagac czarodziejom z RIC, konkreteniej musialem przyniesc im jakies przedmioty i papier toaletowy.
I snilo mi sie tez, jak gralem w RIMS, musialem cos budowac.
PS:Przepraszam,ale pisze z kawiarenki internetowej z zagranicy i nie moge Polskich znakow pisac.
|
Wt, 27 sty 2009, 20:15 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
Niedawno śnił mi się okropny sen...
Byłem w ciemnym miejscu. Nagle zaczął do mnie podchodzić potwór w dwoma głowami. Gdy był dostatecznie blisko wyzywająco go popchnąłem ( to był w pełni nieprzemyślany ruch, bo w moich snach nigdy nad sobą nie panuję). On popatrzył na mnie w pełnym gniewie i zatopił we mnie kły. To było straszne. Wyrwałem się ze snu.
Ja zawsze mam tylko koszmary...
_________________Powróciłem
|
N, 1 lut 2009, 14:56 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
A ja coś takiego...
Przechodzę się galerią strasznych obrazów...
a na następnym...zielony zombiak!Za nim jakiś potwór,a dalej
twarz w masce ptaka,podobna do maski nostradamusa w grze,
ale czarna i polana czymś czerwonym...
Obraz zwał się Apokalipsa.
A następnej nocy było coś straszniejszego-świat był taki jak w obrazie...
Nie mogę dalej!
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 1 lut 2009, 16:55 |
|
|
Gulguldryk gryfindyk
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 14 mar 2009, 16:28 Posty: 308 Lokalizacja: Uniwersytet magji
|
_________________ Oglądajcie Hole in the wall!!!
|
N, 15 mar 2009, 15:00 |
|
|
!!!Bartek!!!
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 29 lis 2008, 12:49 Posty: 430 Lokalizacja: Żyrardów
|
Od wcoraj mam dziwne sny o Forum a szczególnie o GR
Wczorajszy może nie byle jak urazić Dizla i tylko za jego zodą mogę go wsttawić a dzisiejszy jest krótki (bardzo)
Śniło mi się że GR kłóciło się z moderatorium i Modzi odebrali nam GR (znikło) wraz z modami na GRA gdy Grześ wrócił zreaktywował ją i było ok
|
Śr, 25 mar 2009, 09:03 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
To przestroga, że nie wolno sprzeciwiać się Moderatorium. xD
Mi ostatnio niestety nic się nie śniło...
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Śr, 25 mar 2009, 14:44 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
>>Każdemu zawsze się coś śni ale ponad 70% ludności tego nie pamięta
Ja to ostatnio swoich snów nie pamiętam...
Czasem sny mi się zdarzają prorocze,czasem zabawne,czasem pełne powagi sytuacji.
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
Śr, 25 mar 2009, 18:20 |
|
|
oliwier 2000
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 21 kwi 2009, 16:07 Posty: 54 Lokalizacja: z Kowal Oleckich
|
odświerzam. mi się dziś śniło że była zima pojechałem do Suwałk na lodowisko [naprawde nie umiem jezdzić na łyżwach] a tam był konkurs na najlepszy taniec na lodzie a prowadzącymi byli Marcowy Zając,Suseł i Szalony Kapelusznik
|
So, 25 kwi 2009, 10:21 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Mi się raz śniło to że dostanę 5 razy z liścia od pięciu dziewczyn no i się zdarzyło
Ała bołą mnie oba policzki
a mój kumpel na koloni gdy byłem z nim w pokoju wrzeszczał przez sen gdy do niego podeszłem
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pomocy
złodziej
oddawaj moją kase XD
|
N, 10 maja 2009, 20:24 |
|
|
Erek
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 3 maja 2009, 10:01 Posty: 113 Lokalizacja: ze średniowiecza
|
A mi się śniło, że była wojna między Ziemią, a jakimiś stworzeniami z kosmosu. Jeden z nich złapał mnie, wsadził na super katapultę i wystrzelił do wszechświata. Za ileś czasu wylądowałem na zniszczoną po wojnie Ziemię.
Ja jeszcze żyłem, ale ludzie łącznie mówili on musi umrzeć, nawet moi rodzice.
PS. Nie wiem co było dalej, bo się obudziłem.
N, 10 maja 2009, 21:37 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Ja dziś miałem sen że wszystkie dziewczyny chciały mnie pocałować zaczełem uciekać potem zamieniłem się w tego kolesia z reklamy axa kuszącego jak czekolada zostałem zjadany przez dziewczyny no i CDN
to było straszne
|
Pn, 11 maja 2009, 10:55 |
|
|