|
|
Teraz jest Wt, 24 gru 2024, 18:37
|
Autor |
Wiadomość |
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
Re: Edycja Postów - Prośby
proszę o conajmniej zamknięcie tematu: viewtopic.php?f=15&t=7545 jest to okrutne,a na forum przecież są też dzieci!Poza tym OKRUCIEŃSTWU WOBEC ZWIERZĄT MÓWIMY NIE!
|
Pt, 9 gru 2011, 21:01 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Po pierwsze przepraszam wszystkich (w tym modów) że interweniuje w taki a nie inny sposób. Po drugie klau889 nie zauważyłaś, że w tym temacie osoby zgłaszają tematy które należy usunąć ze względu na spam, głupotę i bezsensowność? A nie dlatego, ze komuś się ten temat nie podoba. Po trzecie nie widzę aby w jakikolwiek sposób temat łamał regulamin. Po czwarte to jest tylko zabawa i nie rozumiem co ci w niej przeszkadza, a to że jest jak powiedziałaś "to okrutne,a na forum przecież są też dzieci!Poza tym OKRUCIEŃSTWU WOBEC ZWIERZĄT MÓWIMY NIE!" nie jest żadnym argumentem. Ten temat to zabawa i nikt nie ma zamiaru zabijać tych wiewiórek. Wiem że wymyślanie dziwnych i niedorzecznych śmierci może się komuś nie podobać ale to jego własne osobiste zdanie. Po piąte spójrz co zrobiłaś z tym forum. W większości ( we wszystkich) tematów najnowszym postem jest ten twego autorstwa. A w większości nic nowego nie wnosisz do tematu więc jest to odkop i spam. Po szóste znowu przepraszam, bo wybuchłem. Już bede grzeczny. A i klau nie miej mi za złe, nie chcę ci dopiec tylko uświadomić kilka rzeczy.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pn, 12 gru 2011, 15:38 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
Bardzo proszę któregoś moda o połączenie moich dwóch postów z końca strony http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=38&t=7913&start=15Przy połączeniu prosiłbym o usunięcie pierwszych dwóch zdań Z góry dziękuję.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 5 sty 2013, 16:43 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
Proszę modów o połączenie moich postów w temacie o CoS 2 viewtopic.php?f=38&t=7364&p=222559#p222559Z góry dzięki
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 23 kwi 2013, 14:10 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Bardzo bym prosił aby w temacie ,,Przecieki z Produkcji'' w dziale Miasto Sekretów 2 został usunięty po części mój ostatni post. Część która napisana jest na czerwono proszę aby została usunięta:
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Cz, 25 kwi 2013, 13:25 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
|
Cz, 2 maja 2013, 08:01 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Proszę o usunięcie opowieści 7 w tym temacie: viewtopic.php?f=6&t=7853
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pn, 24 cze 2013, 08:21 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
No to może ja poproszę o stworzenie nowego tematu dla fanów Krainy Grzybów i przeniesienia tam postów z tematu ''Zjawisk Niewytłumaczonych'', ponieważ dużo tam postów niezgodnych z przeznaczeniem tematu.
Zrobione.
|
Pt, 19 wrz 2014, 15:48 |
|
|