|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:41
|
Autor |
Wiadomość |
DoDo
Pod-ziemniak
Dołączył(a): So, 2 kwi 2005, 11:17 Posty: 1849 Lokalizacja: Toruń
|
raczej żeby weszli. A ja radzę Ci nie, bo uznają Cię za głupka. A jak chcesz, to najpierw ustalmy kiedy będzie bicie rekordu
_________________Wróciłem Wasz DoDo
|
Wt, 2 sie 2005, 17:30 |
|
|
Gulguldryk
Norman
Dołączył(a): Śr, 25 maja 2005, 07:39 Posty: 282 Lokalizacja: z Krainy Czarów
|
Po wakacjach póżniej sobie o tym pogadamy.
|
Wt, 2 sie 2005, 17:32 |
|
|
Ireyon
Norman
Dołączył(a): N, 11 cze 2006, 14:22 Posty: 238 Lokalizacja: Wrocław
|
Nie używam tej opcji... NIE NAWIDZĘ JEJ!!
_________________Powrót LOVE CZEKOLADA *.*
|
Pt, 21 lip 2006, 00:51 |
|
|
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
|
Re: Mania ukrywania
Ja się nie ukrywam.
Z dwojga złego wolę odświeżanie od tworzenia takich samych tematów, ale aż taki odśwież? I nawet nie widziałem słówka usprawiedliwienia...
|
Cz, 7 lis 2013, 17:08 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Hm... Niby da się ukryć, ale ja się nie ukrywam. Co do tego czatu - tam nie jest się wiecznie. Po pięciu minutach pomarańczowieje się, po chyba piętnastu czy trzydziestu czerwienieje, a po godzinie prawdopodobnie sie znika.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 9 sie 2014, 20:35 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Jakoś przyznam, że nie lubię jak ktoś jest ukryty. Niby jest, a go nie ma i później nie wiesz, kto jest ukryty. Ja osobiście nie mam powodów do tego, aby się ukrywać, bo nie jest mi to potrzebne. Tak, jedyne co cię zdradza, że jesteś obecny, pomimo tego, iż jesteś ukryty, to czat. Tam wszystko widać, kto jest, kogo nie ma, ale z czatu też da się zniknąć. Jak za dużo na nim nie piszesz. Ale co innego, jeśli chodzi o wchodzenie na playandbuyowskie forum... tam to już nie wiadomo kto jest ukryty, a są osoby, które jeszcze wchodzą na tamtą stronę (w szczególności userzy, którzy wracają po latach, albo i też patrzą czy jeszcze ono żyje).
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 9 sie 2014, 20:46 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Oj, nie zgodzę się. Jest prosty sposób, żeby wejść na forum bez wchodzenia na chat. Wystarczy zalogować się przez profil dowolnego użytkownika (tzn. będąc wylogowanym, próbujesz wejść w czyjś profil, przekierowuje cię do logowania, logujesz się i automatycznie trafiasz w profil danego użytkownika), a potem przez opcję "skocz do" przejść do danego działu bez wchodzenia na chat albo główną. Sam czasami z tej sztuczki korzystam, jak nie chce mi się wchodzić na chat, a chcę coś zobaczyć.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 10 sie 2014, 11:27 |
|
|