|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:47
|
Do czego służy komputer? Czy służy do grania?
Do czego służy komputer? Czy służy do grania?
Autor |
Wiadomość |
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
Re: Do czego służy komputer? Czy służy do grania?
Komputer to zbiór wiedzy i informacji,ale jak dla mnie służy rozrywce tyle powiem
|
Pt, 9 gru 2011, 20:54 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
|
Komputer służy podobno do liczenia.Ale ma mnóstwo innych funkcji np.: Internet Granie Pisanie Hmm...Więcej mi nie przychodzi do głowy.Może aplikacje,programy... Ale jeśli chodzi o funkcję którą najbardziej cenię,to GRY!
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
Pt, 24 lut 2012, 12:14 |
|
|
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
|
To jest ciekawe pytanie.Pierwowzorem komputera były maszyny do pisania i ogromne liczące maszyny.Później powstał pierwszy komputer obmyślany do spraw urzędowych(typu pisanie,robienie wykresów,pisanie obliczeń itp.).Dopiero później komputer został przemyślany dla rozrywki(typu gry,muza) po zrobieniu pierwszej gry na kompa(przeczytałem to była gra z taką piłką bardzo prosta).Więc teraz jest pół na pół.I do tego i tego.
_________________Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
|
N, 11 mar 2012, 00:08 |
|
|
Ewka
Roz-kreca się
|
Jak dla mnie komputer służy do grania, ale nie tylko. Pozwala dowiadywać się nam potrzebnych rzeczy i oczywiście można jeszcze robić co innego .
|
So, 7 kwi 2012, 08:06 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Komputer służy do: pracy grania ...no i te inne...
|
Wt, 25 gru 2012, 17:07 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Powiem krótko... komputer jest uniwersalny.
|
Cz, 27 gru 2012, 15:09 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Nom, dokładnie! Wszystko zależy od punktu widzenia. Ja na przykład dostałem PS3 pod choinkę, urządzenie typowo do grania. Nie kupiłem go jednak tylko po to, aby grać... dzięki PS3 mogę oglądać DVD i Blueray (czy jak tom się pisze), przeglądać internet, słuchać muzyki. Granie to tylko jedna z funkcji i tak samo jest z komputerem
Cz, 27 gru 2012, 17:29 |
|
|
takijeden
Norman
|
Komputer nie był stworzony do grania, ale ktoś zauważył, że tak może być.
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Pt, 28 gru 2012, 15:58 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
|
Chciał bym powiedzieć jeszcze, że wielu użytkowników uważa, że komputer służy tylko do grania, ale już oglądanie na nim filmów lub przeglądanie internetu (forum) to już nie granie, więc...
|
Pt, 28 gru 2012, 16:25 |
|
|
takijeden
Norman
|
...więc nie . A może tak rozwinąć swoją wypowiedź? Byłoby z forum bardzo nędznie, gdyby każdy pisał tak krótkie wiadomości.
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
So, 29 gru 2012, 18:06 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
|
No właśnie .
|
N, 30 gru 2012, 10:14 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
|
Świnto racja. Świnto racja.
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
N, 30 gru 2012, 11:14 |
|
|