|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:41
|
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Wt, 24 mar 2009, 17:50 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
A jak opanują,to będą wszystkich zmuszali do kupowania Marsjanek w przecenie
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
Wt, 24 mar 2009, 19:00 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Żarty żartami, ale jest jednak możliwość że prawdziwi kosmici mogą napaść na Ziemię.
|
Wt, 24 mar 2009, 19:11 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
a możliwość jest 1 do 1000000000000000000000000000000000 .To marsjanki nas zaatakują już wymyśliły zamach na nas
_________________ ...
|
Wt, 24 mar 2009, 19:14 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
A czy zauważyliście,że jak są te opowieści o "niby" kosmitach,to zawsze dotyczy to tylko USA ?
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
|
Wt, 24 mar 2009, 19:16 |
|
|
Gość
|
I tylko u nich się pojawiają... ciekawe dlaczego, może tylko amerykanie są godni by się z nimi spotykać... albo żyjemy w gorszej części globu... innymi słowy nie ma to jak Amerykanie
|
Wt, 24 mar 2009, 19:19 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
|
>>Eee... Nie.
Oni to wymyślili,więc u nich się to dzieje.
|
Wt, 24 mar 2009, 19:35 |
|
|
Gość
|
Przecież to była ironia a co do tzw. obcych to w nich kompletnie nie wierzę, a tym bardziej w to żeby byli lepiej rozwinięci od nas, już dawno daliby tzw. znak
Ostatnio edytowano Wt, 24 mar 2009, 19:46 przez Gość, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt, 24 mar 2009, 19:37 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
|
Istnieją historie o porzuconych na odludziach zwierzętach z wyciętymi genitaliami,oczami,językiem...A co najlepsze wykrojone to było z dokładnością co do komórki.
/a kto to badał, Amerykańscy naukowcy
|
Wt, 24 mar 2009, 19:42 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Z badań podobno wynika, że będzie katastrofa. A to co nazywamy końcem świata 2012, to nie jest jakiś legendarny koniec świata, tylko wyginięcie 85% osób w wyniku przebiegunowania Ziemi. Czemu? Mogą nie mieć możliwości, nawet jeżeli są bardziej rozwinięci od nas. Poza tym był chyba jakiś obiekt niezidentyfikowany...
^ ||| Tak, nowa kaczuszka w mojej wannie. xDD
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Śr, 25 mar 2009, 15:24 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
|
>>Kurka,faktycznie... Amerykanie
Czyli co to oznacza?
Tak,kolejna historyjka...
Jeśli zginę w 2012 to was powiadomię na forum
|
Śr, 25 mar 2009, 18:24 |
|
|
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
Może ja zginę.Zjem Placek z Bombą w środku i po zachodzie słońca w Grudniu wybuchnę
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
Śr, 25 mar 2009, 18:33 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
odświeżam...
Ziemia byłaby już dawno rozwalona przez asteroidy gdyby nie Jowisz, który wszystkie zagrożenia przyciąga...
A że we wszechświecie jest jakieś życie i obca cywilizacja...bardzo możliwe. Każda gwiazda ma swoje planety. A tych gwiazd jest miliardy w każdej galaktyce. A tych galaktyk, czyli miliardów planet też są miliardy - w wielkich "chmurach" złożonych z miliardów galaktyk" i jeszcze więcej tych chmur.
W tym wielkim stworzeniu przecież musi być jakieś życie.
-------------------------------------------------------------------
I ciekawe: sygnał radiowy z Ziemi mogą odebrać kosmici, bowiem idzie on w kosmos. Mogą słuchać naszych pierwszych audycji... Ktoś założył, że obca cywilizacja też ma wynalazek taki jak radio i stworzono urządzenie, którym wyłapywano fale radiowe z kosmosu... Tylko raz natrafiono na porządny sygnał od jakiejś obcej gwiazdy, właściwie jej planety, ale zanim zrobiono profesjonale sprzęty, żeby to zbadać na serio sygnał zanikł.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 28 maja 2009, 15:31 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Skoro już świrujemy ufoludkach:
W nocy tego miesiąca coś ufo-podobnego latało nad Ukrainą... Dużo osób jest przekonanych, że to prawda... Przynajmniej tak piszą w komentarzach tego artykułu:
http://www.paranormalium.pl/768,37,artykul.html
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Cz, 28 maja 2009, 16:22 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Nie, na serio żałosne. Te wszystkie historie o UFO
Zmajstrowanie czegoś takie go od zera na komputerze
to praca na jeden wieczór, serio. Zrobić szum, napisać
artykuł i już "Dużo osób jest przekonanych, że to prawda... ".
Ludzie, nie wierzcie w każdą bzdurę, którą podadzą media
Bo to naprawdę jest śmieszne.
Gdyby ufki istniały, już dawno byśmy o tym wiedzieli ;P
A propos ufków: Jakie oczy ma ufoludek?
Nie wiesz?
UFNE
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Cz, 28 maja 2009, 17:21 |
|
|