|
|
Teraz jest N, 26 sty 2025, 12:29
|
Zderzacz Hadronów i inne wynalazki ludzkości
Zderzacz Hadronów i inne wynalazki ludzkości
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Ale to był dobry pomysł,co?
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pt, 23 sty 2009, 17:27 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Nie powiedziałbym!
Zderzacz Hadronów nie cofa w czasie On ma pozwolić na sprawdzenie jak powstał wszechświat, bo mają powstać pierwiastki, które były na początku - Nie ma się cofnąć czas.
A teraz załóżmy, że świat powstałby od nowa. Nie było by żadnej pętli czasowej. Po prostu ludzie żyli by od nowa, bez żadnych maszyn. Ale by byli inni ludzie, ale nie ci sami co byli w tej historii świata. Bo ty zakładasz powstanie wszechświata, a nie cofnięcie w czasie.
Wszechświat jest ogromny i nawet Wielki Zderzacz Hadronów nie wywoła tak wielkich skutków jaki WIELKI jest Wszechświat. Nie przemierzysz go nawet za milion lat gdybyś poruszała się z prędkością najszybszą jaka może być - z prędkością światła. Gigant po prostu. Ludziom bardzo trudno by było zbadać cały. TO niemożliwe w ciągu jednego życia ludzkiego.
Przeszłości nie można zmienić i nie ma żadnych pętli czasowych Euresando. TO co zostało zapisane na kartach historii jest nie zmienne, a każdy człowiek ma wolną wolę.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Pt, 23 sty 2009, 18:23 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Tak,znam twe zdanie(to ja utworzyłem tę teorię).A informacje o wszechświecie znam.Ale mi nie chodziło o wehikuł czasu lub cofacz
czasu,tylko o to,że pierwiastki zaczną ewoluować w aktualny wszechświat.
Ale każdy wierzy w co chce.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pt, 23 sty 2009, 18:33 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Przepraszam, ale piszesz bez ładu i składu!
Jaką teorię wymyśliłeś I po co piszesz, że znasz informacje o wszechświecie! Każdy jakieś tam informacje o wszechświecie posiada!
W Zderzaczu chodzi o to, że hadrony z wielką szybkością się zderzą i w wyniku tego mają powstać takie pierwiastki, które były miliony lat temu.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Pt, 23 sty 2009, 19:09 |
|
|
dziczek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 3 sie 2007, 07:56 Posty: 158 Lokalizacja: Czerniejów City \ Lublin \ Polska
|
Ja w to nie wierzę! Gdyby rzeczywiście było wiadomo
kiedy nastąpi koniec świata, trąbili by o tym wszędzie!
|
Pt, 23 sty 2009, 19:49 |
|
|