|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Wt, 24 gru 2024, 18:49
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Kto Był Na Nowym Blade Runnerze
Autor |
Wiadomość |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Kto Był Na Nowym Blade Runnerze
Wpisujcie się bo to bardzo ważne 1. Ja
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 21 paź 2017, 17:30 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Re: Kto Był Na Nowym Blade Runnerze
2. Ja byłem. W suuumie wszystko co ważne już o tym mówiono. Naprawdę godna kontynuacja, świetne zdjęcia i efekty specjalne. Bardzo dobra gra aktorska (nawet Ryan Gosling krzyczał przekonująco). Przekaz... trochę na inny temat chyba, mimo wszystko, niż pierwszy "Blade Runner". Bardziej niż człowieczeństwo, poruszał temat samotności (losy głównego bohatera) i tego co w dzisiejszym świecie jest prawdziwe, a co nie. No i szanuję za większe nawiązania do prozy Dicka niż w oryginale :=D
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Śr, 25 paź 2017, 15:14 |
|
|
Playboii
Kośćposting
Naklejki: 0
|
Re: Kto Był Na Nowym Blade Runnerze
2049 był bardzo przyjemny. Nie jest to ten sam poziom "epickości" i rozterek filozoficznych co w oryginale (tutaj wszystko było bardziej podsne na tacy). Nadal jednak bardzo dobre kino, godne obejrzenia.
_________________Byłem DAVIX
|
Wt, 11 lut 2020, 18:28 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|