|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Wt, 24 gru 2024, 19:30
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
ManiacComics3445
Norman
|
Seria "Agent Hugo"
Czy ktoś grał w Agenta Hugo?Ja nie, ale aktulanie oglądam walktrough Agent Hugo: RoboRumble (w wersji polskiej).A wy jakie macie wspomnienia z stą seriią? PS: Czy Agent Hugo: Misja Hawaje ma polski dubbing?
_________________ Lubie wszytskich na forum
|
Śr, 13 lis 2019, 08:20 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: Seria "Agent Hugo"
Ja też nie grałem i nie wiem.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 16 lis 2019, 23:19 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Przeszedłem całe "Agent Hugo Roborumble", nawet przyjemna gra... tylko że schematyczna. Cały czas masz misje jednego typu: latasz na tej deskolotce i musisz spełnić jakieś warunki, żeby zaliczyć poziom.
Grałem też trochę w Agent Hugo: Lemon Twist, ale nie zapadło mi tak w pamięć. Miałem też w domu Misje Hawaje, ale w ogóle w to nie grałem.
Nie miałem za to pierwszej części "Agent Hugo" i w nią nawet bym zagrał.
N, 17 lis 2019, 20:10 |
|
|
Szynkacz
Roz-kreca się
Naklejki: 0
|
Grałem w całą trylogię (poza Misje Hawaje), pierwsze to świetne pościgi i trochę niemrawe elementy skradankowe (wkuj się mapy na pamięć i idź schematem), dwójka to naprawdę genialna produkcja z dobrymi poziomami platformowymi, za to trójka to niestety jeden klimat, latanie na deskolotce w te i nazad aż do końca poziomu. Ale serię wspominam ciepło.
|
N, 12 kwi 2020, 17:08 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Bardzo fajne gry. Polecam
|
N, 23 sie 2020, 15:53 |