Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Epoka Lodowcowa 3:Era Dinozaurów
Jeśli grałeś lub oglądałeś Epoka Lodowcowa 3:Era Dinozaurów to temat do ciebie.Ja oglądałem i grałem na komputerze i PS2.Super!
Śr, 20 kwi 2011, 19:20
Rilana
Norman
Re: Epoka Lodowcowa 3:Era Dinozaurów
Ja oglądałam ten film oraz posiadam tą grę (film też ale pirat xD). Bardzo mi się one podobały lecz trochę bardziej gra ponieważ jak każdy maniak gier wole gry ^^ Film też był niczego sobie i były w nim sceny które rozbawiły mnie prawie do łez szczególnie: Gdy Bag trzymał się liany a ona pękła.Niestety były tam też rzeczy które nie były...no że...tak..powiem...były dla 7-latków.Na razie tyle ale potem napiszę więcej.
Mam film i grę. Gry rzekomo nie przeszedłem, ale była gra oczywiście fajna. Chociaż poprzednia była lepsza Co do filmu był bardzo fajny i zabawny. Oglądałem go w 3D lecz mało było afektów. Wszystkim polecam grę oraz film
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Mam film. Gre nie mam ale słyszałem że to dosyć dobra gra.
_________________ Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Vamos!Na zawsze!
Cz, 21 kwi 2011, 10:44
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
I dobrze słyszałeś.
Cz, 21 kwi 2011, 18:05
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Ja oglądałem film bardzo fajny lecz nie aż tak jak poprzednie wersje. Co do gry to grałem u kolegi bo własnej nie mam.
_________________ Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
Pn, 2 maja 2011, 16:11
Modnisia
Roz-krecony
Ja ogłądałam film i uwazam ze jest SUPER
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Pierwsza część jest niezapomniana, szczególnie dla polsatu ^^. Niedawno na polsacie była 2 część, to nie to samo, ale też bawi. Szczerze ostatnia część bawi najmniej, bo tylko momentami, a zawsze bawiła w każdej chwili...
_________________ Proszę wchodzić i grać. ^_^
N, 9 paź 2011, 18:00
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
Ja oglądałam!To było świetne! "Kiwi!Yyyy mandarynka!Eeee banan!yyy Banan? O co jej chodzi? MORELE! O mój boże morele! Co to znaczy morele Ona rodzi!!! O.O"
xDDDDD nie pamiętam jak to dokładnie było,ale było super xDDDDD
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości