|
|
Teraz jest N, 17 lis 2024, 23:26
|
Autor |
Wiadomość |
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Badminton
Założyłem ten temat aby pisać tu o moich dwóch ulubionych sportach. Są nimi tennis i badminton. Specjalnie dla was nagrałem film o tym jak dobrze grać w badmintona: http://www.youtube.com/watch?v=my3Cz1x59a0Ten w długich włosach to ja A więc piszemy o badmintonie i tennisie. Moja rakieta do badmintona to : YONEX MUSCLE POWER 5 DLA ŚREDNIOZAAWANSOWANYCH. Na filmie występuje też rakieta mojej siostry: WILSON REACTION DLA POCZĄTKUJĄCYCH. Grałem z jednym z rankingu mistrzów w badmintona, miał 27 miejsce ! Badminton to fajna gra, jeśli umie się w nią grać ! Jeśli nie umiecie grać w badmintona mogę was trochę nauczyć w tym temacie. A teraz pytanko do was: Co sądzicie o badmintonie ?
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Pn, 27 gru 2010, 14:53 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
Re: Badminton
Co jest? Nikt z was nie gra w badmintona ?
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Pn, 27 gru 2010, 20:39 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Yyy, nie?
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pn, 27 gru 2010, 20:48 |
|
|
Rayman:)
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 18 maja 2010, 10:46 Posty: 165 Lokalizacja: Z Warszawy
|
Ja tak, na wii
_________________PORA NA PRZYDODĘ!
|
Wt, 28 gru 2010, 18:37 |
|
|
Agataa
Norman
|
Ja gram w badmintona, a za jakiś rok zamierzam wziąć się za tenisa. Paletki... Hmmm... Sprawdzę .... Żadne profesjonalne ... Zwyczajne Made In China... Ale trzeba przyznać, ze całkiem dobrze mi idzie Biję rodzinę na głowę ... Na serio nikt poza mną i @tinem nie gra w to ? Dziwne...
|
Wt, 28 gru 2010, 20:56 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Ja gram troszkę , ale nie profesjonalnie , ale z klasy jestem najlepszy
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Wt, 28 gru 2010, 21:14 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
| | | | Agataa napisał(a): Ja gram w badmintona, a za jakiś rok zamierzam wziąć się za tenisa. Paletki... Hmmm... Sprawdzę .... Żadne profesjonalne ... Zwyczajne Made In China... Ale trzeba przyznać, ze całkiem dobrze mi idzie Biję rodzinę na głowę ... Na serio nikt poza mną i @tinem nie gra w to ? Dziwne... | | | | |
Niektóre rakiety ,,Made in China'' są profesjonalne. NP. Mistrz świata w badmintona pochodzi z Chin. Mogłabyś wstawić zdjęcie swojej rakiety ? Ja wstawię mojej. Nie robiłem tego zdjęcia, jest ono z Google, bo uznałem że na białym tle będzie więcej widać, niż ze zdjęcia które zrobię w domu. A to rakieta mojej siostry: Trochę małe zdjęcie, ale lepszego w Google nie było
|
Śr, 29 gru 2010, 08:55 |
|
|
Agataa
Norman
|
Moja jest ze zwykłego sklepu zabawkowego ... Jakich lotek używasz @tin? Bo ja tymi z piórkami. Są cięższe, lepiej się nimi gra.
|
Śr, 29 gru 2010, 12:25 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
Na treningach i zawodach używam profesjonalnych lotek z Victora, ostatnio też z Wilsona. A do zwykłej gry, np. na działce, używam lotek piórkowych z TESCO
|
Śr, 29 gru 2010, 12:47 |
|
|
Agataa
Norman
|
Ja to tak profesjonalnie nie gram Tylko dla przyjemności.... Też kupuję lotki w TESCO xD
|
Śr, 29 gru 2010, 17:06 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Podejrzewam, że Agataa pisząc Made in China miała po prostu na myśli takie tanie zabawki, jakby przeciwieństwo profesjonalnych. Tak nawiasem to bardzo dużo rzeczy mamy z Chin - nawet znanych firm...
Jeśli chodzi o badmintona to ja nie gram profesjonalnie, ani nie uczyłem się, ale stworzyłem prowizoryczną siatkę między drzewami na podwórku, kupiłem tanie rakiety ( jak Agataa jakieś chińskie ze sklepu z zabawkami ) i grałem sobie tak amatorsko dla rozrywki ze znajomymi.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Śr, 29 gru 2010, 17:29 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Ja czasami z siostrą sobie poodbijamy i to tyle. Używam zwykłych paletek ze sportowego
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Śr, 29 gru 2010, 19:50 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
A, graliścię na punkty ? PS.Ja mam na działce boisko do badmintona, z siatką .
|
Śr, 29 gru 2010, 19:51 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Oczywiście tak, co to by byłą za gra nie na punkty... Ja nie mam boiska, nie jestem wielkim badmintonistą , ale fajnie się w to gra.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Śr, 29 gru 2010, 21:02 |
|
|
Love
Stawia Opór
|
Moja rakieta tu jest Bardziej rozwijaj posty,ok? - Bot
_________________Mam IP @tina. Jestem jego siostą
|
So, 1 sty 2011, 16:57 |