|
|
Teraz jest Śr, 20 lis 2024, 00:23
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
oskarekniemiecki
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 11 gru 2010, 15:24 Posty: 53 Lokalizacja: Wa-wa
Naklejki: 0
|
Dzień dziecka 2011
Tutaj mówimy o tym co się działo u was w szkole na dzień dziecka i też co dostaliście od rodziców. My byliśmy na basenie całą klasą i też jeszcze w McDonaldzie, ja dostałem od rodziców GTA 4.
|
Cz, 2 cze 2011, 16:51 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Re: Dzień dziecka 2011
Ekhem!
W naszej klasie, właściwie jak co roku w całej szkole, było przedstawienie z cyklu "Nauczyciele dzieciom", pt. "Knyps z czubkiem". A potem, również jak co roku, poszliśmy na lody na Księżycową (Lublin). A od rodziców dostałem "LEGO Piraci z Karaibów Gra Video" i być może dostanę Logomocję.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Cz, 2 cze 2011, 17:34 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Możecie mi nie wierzyć, ale to było na prawdę. Rodzice załatwili mi zwiedzanie AM od środka. ( Marzenia się spełniają. )Spotkałem się z grafikiem i kierownikiem. Byłem głównie w studiu grafika. Mogłem nawet coś narysować. Próbowałem dorysować Kretesowi wąsy, ale wyszły bazgroły. Zadałem kilka pytań i dowiedziałem się czegoś-czego wam nie powiem. Dostałem RiMS:LE, którego jeszcze nie miałem... Wszystko wyszło bardzo fajnie.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Pt, 3 cze 2011, 15:16 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
U mnie były w szkole ,,Dzień Sportowy " - Czyli zabawy trampolin itp...na dzień dziecka. A od rodziców dostałem kasę
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pt, 3 cze 2011, 16:33 |
|
|
Sergio
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 3 sty 2011, 19:59 Posty: 73 Lokalizacja: Przy komputerze
|
U nas w szkole nie było nic dla nas, ale druga klasa* robiła zabawę dla pobliskiego przedszkola na boisku szkolnym. Na przerwach chodziliśmy na dwór, oglądaliśmy jak się bawią i wspominaliśmy dawne czasy . ________________ * gimnazjum
|
Pt, 3 cze 2011, 17:20 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
My mieliśmy na dzień dziecka wiele zabaw, mianowicie: Ktoś mógł spotkać się z harcerzami inni iść na imprezę kolejni zobaczyć jak się robi samoloty, i to wszystko na naszym *DUŻYM podwórku szkolnym. Później jedliśmy w klasie kremówki, następnie zawody na sali gimnastycznej a później znów na podwórko, no i dyskoteka na tej scenie i można było na niej pokazać swoje talenty. Ps. kalmar na serio? Bo ja się wybieram na wakacje do Gdańska i bardzo chcę zwiedzić studio aidem-media. * Bardzo dużym podwórku szkolnym Xd.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Pt, 3 cze 2011, 19:45 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Serio, serio. Moi rodzice dostali się E-mailem, ale tobie nie wiem czy się uda
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
So, 4 cze 2011, 10:40 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Ja nie miałem nic szczególnego... Jak zwykle nudny "Dzień Sportu", nudny "niby" kabaret nauczycieli i nudna przechadzka z klasą na lody. Ale za to dostałem od rodziców maskotki serca i rozumu, o których marzyłem. (I to było najfajniejsze w tym dniu dziecka) PS. Miałem dostać też RiKN, ale rodzice stwierdzili, że mogę przez to zawalić naukę i dopiero na zakończenie roku dostanę.
Pn, 6 cze 2011, 13:39 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Obecne AM to jedynie część tego co było wcześniej, wraz z powstaniem VNS aidem straciło wcześniejszego ducha. A co do topika, nie było mnie w szkole.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Cz, 9 cze 2011, 17:46 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
No to dziwne, bo mnie też...
|
Cz, 9 cze 2011, 17:49 |