|
|
Teraz jest Cz, 14 lis 2024, 18:49
|
Autor |
Wiadomość |
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
To co na gwiazdkę?
Może to za wcześnie... w tym temacie piszemy, co takiego chcielibyśmy dostać w Wigilię. Może słonia? Motorówkę? Albo elektrownię atomową?
Zapraszam.
Ja chciałbym dostać grę "Sam & Max: Sezon 1".
_________________Powróciłem
|
So, 7 lis 2009, 13:40 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Znam tą gre ona jest super ja chce dostać PSP
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 7 lis 2009, 19:43 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Dla mnie święta to nie prezenty i najbardziej chciałbym spędzić je w miłym miejscu, z rodziną i odczuwając całą świąteczą atmosfere Jednak znając moich bliskich napewno zostane uraczony jakimiś prezentami (może nowym Reksiem? )
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
So, 7 lis 2009, 20:46 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Możliwe , że zamiast PSP dostane RiMS Nie wiem . Bo chcę jedno i drugie
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 8 lis 2009, 19:37 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Ja bym chciał dostać PSP, ponieważ nie mam nic przenośnego, na czym można grać.
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
N, 8 lis 2009, 20:02 |
|
|
Agataa
Norman
|
RiMS, Domek dla Littlest Pet Shop, dwa małe Pet Shopy, Płyte DVD i nie wiem...Może jakieś fajowe gumki do włosów?
|
Pn, 9 lis 2009, 15:11 |
|
|
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Ja chciałabym spędzić święta w zgodzie, radości, z całą rodziną (jak co roku )
Nie zależy mi na prezentach. Ale jak znam życie to dostanę pewnie kasę i jakieś ciuchy. Albo wycieczkę do Francji Sama już nie wiem.
|
Pn, 9 lis 2009, 16:08 |
|
|
Reksio007
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pn, 2 lis 2009, 22:00 Posty: 48 Lokalizacja: z podwórka ;)
|
Ja chciałbym dostać na gwiazdkę grę "The Sims 3: Wymarzone Podróże"
|
Wt, 10 lis 2009, 22:10 |
|
|
arturros
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 6 sie 2007, 12:20 Posty: 345 Lokalizacja: Skądś
|
Grę "Odlot" lub "załoga G"
Może dodatek "capitan sim" do mojego flying symulatora.
No to chyba już wszystko
Śr, 11 lis 2009, 10:59 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Ja chciałbym dostać notebooka albo którąś z części Reksia
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
N, 15 lis 2009, 17:52 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Ja nie wiem jak dzisiaj bogaci są ci ludzie tutaj w Polsce... Notebook? PSP?
Ja zawsze dostawałem za około 200zł (Siostra szczerze 2 razy więcej), i mi to wystarczało. W tą gwiazdkę dostanę grę Mario & Luigi: Bowser Inside Story na Ds'a, może jeszcze zastanowię się nad nowym Mikołajkiem. Gdyby nie wielkie opóźnienie dystrybutora, to bym dostał Odlot na DVD.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 15 lis 2009, 21:15 |
|
|
RESTART
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 26 sie 2009, 14:10 Posty: 84 Lokalizacja: z mózgu Einstein'a
|
_________________Online program do tworzenia skinów minecraft: kliknijkliknij
|
N, 15 lis 2009, 22:01 |
|
|
Doktor Jones
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 21 lis 2009, 19:05 Posty: 380 Lokalizacja: Z tajemniczej piramidy.
|
Ja:
Sims 3
Reksio i Miasto SeKretów
Bolek i Lolek - Tajemnicze zamczysko
_________________Zapraszam www.kretesireksio.fora.pl
|
N, 22 lis 2009, 16:22 |
|
|
mumionek
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 19 paź 2009, 13:07 Posty: 70 Lokalizacja: z nie tej ziemi
|
ja sims3wymażone podróże od babci
_________________ Po arturrosie zaraz imprezke użądze.
|
Pn, 23 lis 2009, 15:46 |
|
|
Reksio007
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pn, 2 lis 2009, 22:00 Posty: 48 Lokalizacja: z podwórka ;)
|
Kurczę, mumionek: widzę, że mamy podobne zainteresowania (seria TS)
|
Pn, 23 lis 2009, 15:54 |
|
|