|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Pt, 15 lis 2024, 22:43
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Seria minecraft: "ABH"
otóż będę robił serię minecraft pt. "ABH" Potrzebuję pomocy! oto role: [Szef ABH]- Mwarw (ja xD) [Najlepszy z Hakerów ABH] - 50% szans, że zajmie siętym mój kolega (Mr.Kolorek) [Ohroniarz ABH] - Mój kolega (Kubala00 (chyba)) [Agent ABH]- Do obstawienia [Żołnierz Amerykański #1]- Do obstawienia [Żołnierz Amerykański #2]- Do obstawienia [Żołnierz Amerykański #3]- Do obstawienia [Przywódca Amerykański]- Do obstawienia ROLI BĘDZIE WIĘCEJ, ALE TE BĘDĄNA POCZĄTKU
Jeśli ktoś ma talent do budowania, równierz mile widziany
Chętni pisać do mnie na PW. Wymagane: Minecraft (nie musi być premium) Hamachi Skype (+duża dostępność) Dość dużo wolnego czasu
Czołówka od dróhiego odcinka [Szef ABH] III Wojna Światowa, wielka walka życie i teren, największą rolęo dgrywamy my-ABH czyli Anonimowy Batalion Hakerski. W nasz skład wchodzą: Pojawiają się skiny wymienianych osób {Nick naj. hakera w ABH} Najlepszy z nas, mój faworyt, chyba lubi to co robi. {nick Agenta ABH} Nasz agent, dzięki niemu mamydostęp do tajnych plików, w wolnym czasie dużo pływa Kubala00 Nasz ohroniarz, dzieki niemu jeszcze żyjemy, Jeszcze nigdy nie chybił z łuku, a strzelał zniego wiele razy I Ja, szef ABH, Staram się by reszta załogi nie miała zbyt sztywno, robię też za kucharza.
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
So, 14 kwi 2012, 22:41 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|