Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Re: Very Nice Studio
Fajny zwiastun... Trochę mi to przypomina grafiką pierwszą serię gier z Reksiem... Czy gra będzie po polsku i na czym będzie polegała? Bo jak po polsku to chętnie ściągnę... (jak wyjdzie oczywiście xD)
So, 12 maja 2012, 12:49
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
mi także to przypomina grafikę jak z pierwszej serii reksia,a ten facio jest podobny do policjanta weryfikującego legalność oprogramowania...
po zwiastunie jakoś nie bardzo rozumiem o co będzie chodzić w tej grze...no i wszystko będzie takie czarno-białe? O.o
Czy gra będzie po polsku i na czym będzie polegała?
Podstawowa gra będzie anglojęzyczna, ale będzie tez wersja polska.
To typowa gra typu "word puzzle" polegająca na układaniu wyrazów z liter znajdujących się na "hexach", czyli sześciokątnych płytkach. Prosta, ale bardzo wciągająca
klau889 napisał(a):
no i wszystko będzie takie czarno-białe?
Gra będzie oczywiście kolorowa. Czarno-białe są tylko filmiki (bo będzie ich więcej)
klau889 napisał(a):
mi także to przypomina grafikę jak z pierwszej serii reksia,a ten facio jest podobny do policjanta weryfikującego legalność oprogramowania..
no może trochę przypominać, bo to w końcu ja rysowałem
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Gra ciekawie się zapowiada, chociaż widziałem/słyszałem już kilka tego typu gier. Ale przynajmniej będę wiedział, że ta gra jest owocem pracy VNC . Co do filmików - czy to tak ładnie zakłócać historię i "zabijać" Romea kwatkiem? xD A, mam pytanko. Czy gra bedzie miała taką grafikę jak na filmikach?
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Pn, 14 maja 2012, 14:42
Pixie7
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 8 paź 2011, 18:24 Posty: 91 Lokalizacja: Nicość
He he,fajne Musiało boleć,jak spadł
_________________ Gdy ci smutno,gdy ci źle,odpal kompa,w Reksia graj :D Nasza twórczość ---> Postacie z Reksia . Interesuje mnie Wasza opinia :)
Bardzo ciekawie zapowiadająca się gierka. Życzę VNS wielu sukcesów na poletku gierek z AppStore i nie tylko Może kiedyś staną w szranki z największymi w naszej rodzimej branży? Na pohybel Geraltowi!
Czy gra bedzie miała taką grafikę jak na filmikach?
Filmiki są niezależnym bytem - to są zabawne historyjki o graczach uzależnionych od naszej gry, popadających przez to w przeróżne tarapaty. Gra będzie kolorowa, ale bez postaci - typowa gra na smartfony.
Ciekawe zwiastuny . Ogólnie gra zapowiada się fajna i dosyć prosta w obsłudze . Myślę że na pewno dla miłośników układanek literowych gra się spodoba. Ja osobiście pewnie w grę nie zagram ale wydaje mi się przyjemna i fajna/
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Wt, 15 maja 2012, 17:36
Pixie7
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 8 paź 2011, 18:24 Posty: 91 Lokalizacja: Nicość
Fajne te filmiki Może kupię grę,ale ze zwiastunów wnioskuję,że to trochę nie w moim typie.
_________________ Gdy ci smutno,gdy ci źle,odpal kompa,w Reksia graj :D Nasza twórczość ---> Postacie z Reksia . Interesuje mnie Wasza opinia :)
Śr, 16 maja 2012, 15:12
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Dwa ostatnie moim zdaniem były zbyt brutalne... czyli te o Steve i Desmondzie. Brr... Dla tych, co chcą być "na bieżąco"... http://www.youtube.com/user/verynicestudio Wszystkie filmiki Very Nice Studio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość