|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 08:07
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Neverwinter NIghts - Co sądzicie?
Autor |
Wiadomość |
Podwórkowiec 46
Roz-krecony
Dołączył(a): Śr, 15 maja 2013, 21:22 Posty: 129 Lokalizacja: Blisko i daleko w tym całym Wieloświecie
Naklejki: 1
|
Od dłuższego czasu gram w Neverwinter Nights 1 i 2 (Oczywiście oprócz Reksia) i uważam te gry za dobre. Chociaż bardziej wolę dwójkę. Czy ktoś z was spotkał się z tymi grami? Jeśli tak co o nich sądzicie?
_________________ Pozytywny forumowicz wita. Forum Przygód Reksia jest super! Płonna nadzieja na to, że Reksio i Kretes jeszcze powrócą.
|
Pt, 17 maja 2013, 15:07 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
|
Re: Neverwinter NIghts - Co sądzicie?
Ja nie gram. Może będę grał w WoWa, ale z tego co mówisz, giery fajne.
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
Pt, 17 maja 2013, 18:15 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Ja niestety nigdy w to nie grałem. XD
|
So, 18 maja 2013, 08:57 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Dwójkę mam, gram, bardzo przyjemna, chociaż nieco trudna. Mam w drużynie Elanee, która podczas walki przemienia się w świnie i od razu umiera, co mnie strasznie wkurza... Poza tym bardzo przyjemna gierka.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pn, 20 maja 2013, 16:38 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
|
O kubulus przyszedł... a ja myślałem, że wyparowałeś xD Chyba se kupię giery.
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
Pn, 20 maja 2013, 18:19 |
|
|
Podwórkowiec 46
Roz-krecony
Dołączył(a): Śr, 15 maja 2013, 21:22 Posty: 129 Lokalizacja: Blisko i daleko w tym całym Wieloświecie
Naklejki: 1
|
Polecam wszystkim fanom cRPG. A dla tych którzy grali, moja ulubiona postać to Sand z dwójki.
_________________ Pozytywny forumowicz wita. Forum Przygód Reksia jest super! Płonna nadzieja na to, że Reksio i Kretes jeszcze powrócą.
|
Śr, 12 cze 2013, 15:34 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|