|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:15
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Gry na PSP
Siema.Stworzyłem temat dla wszystkich, którzy mają PSP i szukają na tą konsole gier.Ja sam szukam 2.Dokładnie Patapony i LocoRocko.Bele jakie części tylko proszę link.
|
N, 29 sty 2012, 20:44 |
|
|
MrF11
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 17 lut 2011, 17:58 Posty: 59 Lokalizacja: Prospit
|
Re: Gry na PSP
Yyy... Okej sprecyzuj o co ci chodzi? Bo wybacz trochę nie ogarniam co znaczy "szukam takiej i takiej gry". Jesteś zainteresowany kupnem i te linki mają być do jakiejś aukcji? Wytłumacz to pomogę jak mogę
Pn, 30 sty 2012, 18:46 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
|
Chodzi oto, że naprawiłem PSP i chcę kupić gry.Napisałem jakie i nie umiałem znaleźć strony z tymi grami.Dokładnie szukam gry(nie na allegro) i chcę ją kupić.Więc jeśli, ktoś znajdzię link z tą grą na sprzedasz niech ten link poda.
|
Pn, 30 sty 2012, 20:53 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Spoko, chcesz żebyśmy zajmowali się kogoś sprawami i szukali ci gier bo tobie się niechce. Ech... Też mam psp i wiem że patapony są we prawie wszystkich sklepach empiku na allegro też ich nie brak. Po zatym pisze się Locoroco a nie locorocko.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Wt, 31 sty 2012, 13:01 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
|
Dzięki.Obie gry znalazłem na epmiku.com ale nie wiem jaką część Patapon kupić.Prosiłbym o porady.
|
Śr, 1 lut 2012, 18:41 |
|
|
MrF11
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 17 lut 2011, 17:58 Posty: 59 Lokalizacja: Prospit
|
Osobiście polecam część drugą. Zdecydowanie najlepsza z trzech. Jest to nieco podrasowana i dłuższa wersja jedynki. Trójki niestety nie polecam, mimo iż po polsku gra straciła klimat rosnącej w siłę armii. Jeżeli jednak masz jakiegoś kolegę który też ma PSP i posiada Patapon 3 to rozgrywka w Coopie (multi po przez AdHoc) wynagradza trzeciej częśći wszelkie niedopatrzenia. Tak więc PATA PATA PATA PON do Empiku i kupuj bez namysłu drugą część
Cz, 2 lut 2012, 15:00 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
|
Dzięki na pewno kupie dwójkę.Mam kolegę z PSP, ale on nie ma Patapon.Ale go zachęcę żeby kupiłi będziemy grać na multi.
P.S.:Na Patapon 2 też się da grać na multi.
|
Cz, 2 lut 2012, 18:32 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
|
@Odkop
Patapony mają funkcję udostepniania gry, więc kolega nie musi mieć egzemplarza.
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
Cz, 22 maja 2014, 11:01 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|